Webinarer

Her kan du se opptakene fra vår webinar-serie.

Randi Dugstad 210303 141013
Spill av video

Randi Dugstad

"GEHØRLÆRE MED RANDI DUGSTAD"

Dirigent og tidligere hørelærelærer Randi Dugstad presentere gehørøvelser for korsangere. Randi vil presentere gehørøvelser til oppvarming og til innstudering av repertoar.
Gehørøvelser 1
Gehørøvelser 2

Ingeborg Aadland
Spill av video

Ingeborg Aadland

"VI ELSKER Å SYNGE SAMMEN; MEN VI SYNGER I HVERT VÅRT TEMPO"

Hvordan kan begrepet tactus fra middelalder- og renessansemusikken hjelpe korsangere til å holde felles puls? Kordirigent og sanger Ingeborg Aadland vil vise eksempler fra kjente middelaldersanger og drikkeviser.

Oyonn Groven Myhren
Spill av video

Øyonn Groven Myhren

"ØYONN GROVEN MYHREN LÆRER DEG EN FOLKETONE"

Øyonn Groven Myhren regnes som en av våre fremste folkemusikere med flere førstepremier fra Landskappleiken. På dette webinaret vil Øyonn lære deg en folketone og en kort gjennomgang av stemmebruk i folkesangtradisjonen.
NB! Det ble dessverre noe kluss med opptaket. Videoen viser bare de siste 10 minuttene av webinaret.

Ida Cecilie Holm
Spill av video

Ida Cecilie Holm

"PÅSKEN ER OVER. VI TRENGER EN GOD OPPVARMING"

Dirigent Ida Cecilie Holm deler noen av sine sangtekniske favorittøvelser til oppvarming i kor, og det blir fokus på kroppsholdning, pust og klang.Nå som mange av oss ikke har fått brukt stemmen skikkelig er det helt naturlig at man blir litt rusten. Heldigvis kan man trene seg opp igjen, og forhåpentligvis kan vi få oppleve det så synge sammen igjen om ikke altfor lenge.

Jorunn Lovise Husan
Spill av video

Jorunn Lovise Husan

"LÆR MER OM VOKALPLASSERING"

Sanger Jorunn Lovise Husan gir deg en god innføring i vokalplassering.Vokalplassering påvirker korets klang, intonasjon, uttrykk og homogenitet. Jorunn vil presentere øvelser og vise bilder som øker forståelsen for vokalplassering.

Benedikte Kruse
Spill av video

Benedikte Kruse

"RYTMISK MUSIKK I KOR"

Benedikte KruseHva skal til for å skape en felles rytmisk groove i et kor eller ensemble? Hvordan jobbe for å få sangere til å lytte bedre til hverandre? Og hva er viktig når du skal innstudere rytmisk kormusikk? På dette webinaret vil Benedikte demonstrere gode og anvendbare øvelser som kan av brukes av sangere og dirigenter på alle nivåer.

AWS
Spill av video

Anthony Smith

"HVILKE REPERTOAR SKAL VI SYNGE TIL HØSTEN"

Anthony Smith fra Norsk Korsenter/Norsk Musikkforlag vil gi oss tips om nyutgivelser og hvor vi kan lete etter aktuelt repertoar for blandet - dame og mannskor.