Medlemsfordeler

Ved å være medlem av Norsk sangerforum, oppnår dere mange fordeler.

Voksenopplæringsstøtte

Gjennom medlemskapet i Norsk sangerforum er dere også medlem av Musikkens studieforbund. Dere kan motta offentlig støtte for hver eneste time dere har korøvelse.

Momskompensasjon

Kor som er medlemmer av Norsk sangerforum kan motta momskompensasjon fra staten. Dere må også være registrert i Frivillighetsregisteret. Det er Lotteri- og stiftelsestilsynes som forvalter ordningen, og som behandler søknaden Norsk sangerforum sender på vegne av alle medlemskorene sine.Norsk sangerforum søker slik støtte på vegne av dere, og overfører pengene til korets konto.Det er regnskapet for koret som legges til grunn for søknaden, men dere trenger ikke fylle ut noe søknadsskjema selv. Send regnskapet til oss innen den fristen vi setter hvert år, så trenger dere ikke tenke med på saken før pengene kommer inn på kontoen deres mot slutten av året.Norsk sangerforum sender melding til alle medlemskorene sine hvert år om hvilke frister som gjelder.Les mer

Frifond

Er noen eller alle medlemmene deres under 26 år gamle? I så fall kan dere få utbetalt Frifond-støtte gjennom Norsk sangerforum.

KOPINOR-avtale

Som medlemmer av Norsk sangerforum kan dere tegne en spesielt gunstig avtale med KOPINOR som gir rett til å lage kopier av noter dere eier. Avtalen gir også rett til å digitalisere notene deres.

Les mer om avtalen her.

Fellesavtale med TONO

Norsk sangerforum har en fellesavtale med TONO. Det betyr at medlemmene våre slipper å betale vederlag til TONO for konserter de arrangerer med billettinntekter under kr. 50.000.-. For konserter med billettinntekter over kr. 50.000.- betaler koret 5% av de totale billettinntektene. Husk å rapportere til TONO etter gjennomført konsert.

TONO rapporteringsskjema

Kurs for korsangere og dirigenter

Norsk sangerforum og våre distriktsledd arrangerer flere kurs for dirigenter og korsangere. Informasjon om kursene er på distriktsleddenes nettsider.

Internasjonalt nettverk

Som medlemmer av Norsk sangerforum er dere også medlemmer av European Choral Association - Europa Cantat. Det gir dere tilbud om festivaler, kurs, studieturer og mye annet.

Rabatt på noter

Som medlemmer får dere solid rabatt når dere kjøper noter hos Cantando musikkforlag. Cantando kan levere dere noter fra alle forlag over hele verden.

Digitale verktøy

Norsk sangerforum samarbeider tett med MuseScore om å utvikle digitale hjelpemidler for korsangere og dirigenter. Det meste av det vi lager er gratis, men som medlem hos oss, får dere også spesielle fordeler og tilbud om nyvinninger.

Kollektiv forsikring

Vi tilbyr en valgfri, kollektiv forsikringsavtale som sikrer dere over hele verden.

Veiledende dirigentavtaler og mønstervedtekter for kor

Ring oss gjerne eller send oss en mail om dere har noen spørsmål.

Her har du tilgang til arbeidsavtaler og arbeidsbeskrivelse med dirigent.

Dirigent arbeidsbeskrivelse

Dirigent arbeidsavtale

Dirigentkontrakt naeringsdrivende

Mønstervedtekter for kor

Monstervedtekter kor

Billigere korturer

Gunstige avtaler med flere reiseoperatører. Ta kontakt med Norsk sangerforum og vi hjelper dere.

Gode tilbud og rabatter på hotellrom og møterom hos Nordic Choice Hotels. 20% rabatt på alle kjedens hoteller i Norge, og 10% rabatt på alle kjedens hoteller i Sverige, Danmark og Baltikum. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og bør forhåndsbestilles. Bruk bestillingskoden 60232974.

Gratis rådgivning

Norsk sangerforum har erfarne rådgivere som hjelper ditt kor med spørsmål knyttet til støtteordninger, kordrift, kurs, repertoar, øvingslokaler, veiledende dirigentavtaler, festivaler og andre relevante spørsmål.