Nyheter  Onsdag 31. mars 2021

Webinar:"Påsken er over! Vi trenger en god oppvarming."

Kordirigent Ida Cecilie Holm presenterer sine sangtekniske favorittøvelser.

Ida deler noen av sine sangtekniske favorittøvelser til oppvarming i kor, og det blir fokus på kroppsholdning, pust og klang.Nå som mange av oss ikke har fått brukt stemmen skikkelig er det helt naturlig at man blir litt rusten. Heldigvis kan man trene seg opp igjen, og forhåpentligvis kan vi få oppleve det så synge sammen igjen om ikke altfor lenge.
Til en av øvelsene vi skal jobbe med trenger vi et skjerf eller et belte. Det er det samme om det er et tykt eller tynt skjerf, men det er best om det ikke er elastisk.

Webinaret passer for korsangere og dirigenter

Onsdag 7. april kl. 18:00 - 18:45 på zoom.

Ida Cecilie Holm har utdannelse i kordirigering, orkesterledelse og musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole, med lærere som Grete Pedersen, Vivianne Sydnes, Tone Bianca Sparre Dahl og Sigmund Thorp. Hun har også studert klassisk sang med Mona Julsrud og Folke Bengtsson ved samme institusjon, samt musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Ida Cecilie har bred erfaring med mange forskjellig type ensembler, og er i dag fast engasjert som dirigent og kunstnerisk leder for Ensemble Solis, Oslo Vokalensemble, Lillehammer Kammerkor og Con Spirito, i tillegg til at hun jevnlig har frilansoppdrag som dirigent, instruktør og ensemblesanger.