Nyheter  Onsdag 3. mars 2021

Webinar - Gehørlære med Randi Dugstad

Ønsker du faglig påfyll?
Onsdag 10. mars kl. 18:00 - 18:45 vil dirigent og tidligere hørelærelærer Randi Dugstad presentere gehørøvelser for korsangere. Randi vil presentere gehørøvelser til oppvarming og til innstudering av repertoar.
Webinaret passer for både dirigenter og korsangere.

Randi har lang fartstid som dirigent og hørelære. Hun dirigerer til daglig Kammerkoret Ang Passang har madrigaler og renessansemusikk som sitt kjernerepertoar. Mange av eksemplene hun vil bruke på webinaret er hentet ifra nettopp den tidsepoken og folkemusikken.
Webinaret blir lagt opp til en presentasjonsdel fra Randi med mulighet til spørsmålsrunde til slutt.

Her er noteeksemplene:
A shepherd in a shade
Nino Dios damor herido
En gammel sang om Fredrik II

Ønsker alle hjertelig velkommen.

Webinaret blir gjennomført på zoom.

Her er zoomlenken
https://us02web.zoom.us/j/8851...
Meeting ID: 885 1337 8126
Passcode: 755744

Randi Dugstad har utdanning som faglærer i musikk, instrumentalpedagogikk og kordireksjon fra Trøndelag Musikkonservatorium. Hun har videreutdanning i musikkmetodikk, hørelære og korledelse fra Z. Kodaly Pedagocical Institute i Ungarn, og utdanning i klassisk gitar ved F. Liszt Academy of Music.
Etter har i flere år vært lærer i klassisk gitar, musikkorientering, kor, ensembledireksjon, hørelære m.m. og avdelingsleder for Musikk/dans/drama på Heimdal videregående skole. Hun dirigerte bl.a. musikklinjekoret.
Randi har vært en engasjert korleder/dirigent i flere kor de siste 30+ årene, og lengst fartstid har hun i Ang Passang, hvor hun har vært det klare midtpunkt siden starten i 1991. Det var som medlem i et vokalensemble i studietiden i Ungarn at Randis interesse for renessansemusikk og madrigaler ble vekket.