Arrangering for kor - Hvordan lage gode arr. tilpasset ditt eget kor

Trøndelag sangerforum og Koralliansen inviterer til helgekurset "Arrangering for kor - Hvordan lage gode arr. tilpasset ditt eget kor!" med komponist, arrangør og dirigent Hanne Bæverfjord. Dette er et kurs for deg som vil lage enkle men velfungerende arrangementer for kor. Passer for dirigenter og korsangere med musikkfaglig kompetanse.

Hanne 23

Hanne Bæverfjord er høgskolelektor i musikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning i Trondheim. Hun har hovedfag i musikk fra NTNU, og har jobbet som kordirigent i over 20 år i tillegg til å synge selv i damekoret Embla. Hanne komponerer og arrangerer kormusikk, og har avtale med Cantando Musikkforlag om utgivelser.

I 2010 fikk hun pris for sin komposisjon over teksten «Farao på ferie» av André Bjerke av Sangerfestfondets komposisjonskonkurranse. I 2019 fikk hun bestillingsoppdrag av Cornell University Chorus (NY), med teksten «It comes unadorned» av Toni Morrison. Hanne har også hatt større arrangeringsoppdrag, som til store korprosjekter sammen med Tre små kinesere og Frode Alnæs. I tillegg har hun jevnlig arrangert for egne kor, Embla og andre kor i Norge, samt tilpasser og lager arrangementer til bruk i undervisningsøyemed.

Du vil blant annet lære:

• Lage enkle arr. på viser/poplåter

• Tilpasse arr. til korets "demografi" - SAB og SSAB der det er få menn

• Se hvilke sanger som egner seg til å lage kor-arr. på

• Praktiske oppgaver.

Praktisk kursinformasjon:

Datoer: 28.-29. oktober begge dager kl 10-16.

Påmelding innen: 28. september

Kurssted: Dronning Mauds Minne Høgskole, Trondheim

Deltakerpris kr 600,-