Nyheter  Mandag 13. juni 2022

Høstens vakreste mini sangerfestival under Frivillighetsåret 2022 - Molde, lørdag 22.oktober.

Vi har fått en avmelding, så da håper jeg at nettopp Ditt kor har lyst å være sammen med oss den dagen. Hiv dere rundt, ta kontakt nå!
(oppdatert uke 38)

Lørdag 22. oktober 2022 inviterer vi til 1 dags mini sangerfestival i fylket. Arrangementet vil foregå i Molde, med Rådhussalen (Molde rådhus) som arena.

Etter to år med nedstenging av samfunnet, håper jeg dere har lyst å komme sammen med andre kor, bli kjent, ha det kjekt og synge sammen både til hverandre og ha konsert for hverandre. Forbereder dere arrangement eller konserter, er dette en ypperlig mulighet å prøve ut repertoaret.

Vi ønsker å være med å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, få vise fram korsangen som i dag er et av de viktigste møtestedene hver uke på tvers av alder og kjønn.

Kor fra hele fylket inviteres til å synge for og med hverandre den dagen, på Møre og Romsdal sangerforums mini sangerfestival.

Alt er ikke spikret enda, men siden det nærmer seg sommerferie for korene, ønsker jeg å invitere og informere om hva som vil skjer 22. oktober.
Så sett av dagen allerede nå.

Det vil bli små konserter rundt om i byen, felles oppvarming, åpen vurdering for de korene som ønsker det, og fellessang (felles repertoar). Festivalen avsluttes med konsert. Med "Åpen vurdering" mener en at koret kan synge en sang de ønsker å få konstruktive tilbakemelding på fra en mentor. Det kan gå på klang, presentasjon, dynamikk og koroppsett, f.eks. Det gir også publikum, som da er korsangere i salen, gode innspill. Det er utrolig lærerikt både for oss som korsangere og dirigentene.

Tidsplan for dagen blir: 11:00 – 19:00 (20:00) Dørene åpnes kl 10:45
Deltakeravg. pr sanger: kr 100,-.

Festivalen er forbeholdt medlemskorene i Møre og Romsdal sangerforum, men er også åpen for andre kor. Festivalen får plass til 10 kor, og det er første kor til mølla som gjelder.
Påmeldingsskjema: https://docs.google.com/forms/...
Påmeldingsfrist: 16. september (bindende etter den datoen)

Håper DITT kor blir med å feire Frivillighetens år sammen med oss!


Medarrangør: Molde Damekor
Arrangementet er sponset av Sparebanken Møre