Nyheter  Mandag 5. desember 2022

Tromsø kommunen inviterer til opplæring i bruk av Friskus

Tirsdag 6. desember kan du få opplæring i bruk av arrangementskalenderen FRISKUS som Tromsø kommune står bak. Det hele forgår på Tvibit fra kl.17.00 - 19.00 med servering! Mange har allerede begynt å bruke friskus i Tromsø - som gir en god oversikt over aktiviteter/arrangement i kommunen, men vi vet det er mange fler som potensielt kan bruke den. Og dette er noe vi har savnet. Påmelding kan gjøre på: https://tromso.friskus.com.

9895972261521492860

Visste du at det er Peppekakebaking og isbading i Bukta(!!)? Visste du når UngKulturrabbatt byr på gratis minigolf på Storgata Camping(!) eller visste du når juleballetten er? Her kan du få vite om hva som skjer og dele det du vet.
Det er fortsatt mulig å melde seg på dersom du trenger hjelp til å bruke verktøyet i friskus. Synes du at du klarer det helt fint selv, så kan du melde deg inn som arrangør allerede nå, så legger du ut det du vil at andre skal ha tilbud om å delta på. Hvis du trenger å ha påmelding på dine aktiviteter/kulturarrangement så kan du få ut ferdige påmeldingslister! Det er oversiktlig og det er mye mer. Bli med å bruk Friskus og skaff oss som er glad i å ta del i alt som skjer i en oversikt på en plass! Synes du det er vanskelig? Da hjelper vi deg med starten 6. desember.
Bare å melde seg på.https://tromso.friskus.com