Solistkurs for sangere - Tromsø høst 2023

Har du ambisjoner om å være solist i koret eller opptre som solist i andre sammenhenger, så kan du la deg kurse 13. og 14. oktober 2023 i Tromsø!
På dette kurset vil du lære mer om sangteknikk og bli bedre rustet til å være solist. Store deler av kurset kommer til å bestå av masterclass, hvor deltakerne får synge for hverandre og få individuell tilbakemelding fra instruktøren. Deltakerne har med en sang/solo fra et korstykke som de vil jobbe med, uansett sjanger. I tillegg til sangteknikk, skal vi jobbe med sceneopptreden, uttrykk, hvordan hanskes med nervøsitet og individuelle ting som deltakerne ønsker å ta opp.

Maks antall deltakere: 15

Wenche M Jentoft

Om Wenche Maria Jentoft:

Wenche Maria Jentoft har studert sang og musikkteater i Tromsø, Trondheim og Trossingen, Tyskland, og har siden fått mye scenisk erfaring. Hun jobber nå ved kulturskolen i Tromsø med å undervise i kor, musikal og sang, i tillegg til å jobbe som frilanssanger. Wenche Maria Jentoft har også studert korledelse ved Norges Arktiske Universitet. Hun har dirigert flere voksenkor og er dirigent for barne- og ungdomskorene ved Kulturskolen i Tromsø. Hun har jobbet som sangpedagog på Hålogaland teater for både barn og voksne skuespillere. I 2017 var hun også med på scenen i storsatsninga "Sound of Music".

For tida studerer hun Complete Vocal Technique, eller komplett sangteknikk på norsk, ved Complete Vocal Institute i København.

Her kan du melde deg på kurs

JEG MELDER MEG PÅ DETTE KURSET

Personnummer er IKKE nødvendig

Husk både gatenavn, postnummer og poststed

ER DU KORDIRIGENT ELLER SANGER?
ER DU STUDENT UNDER 26 ÅR?

(Skann/kopi av gyldig studentbevis må framvises)

BINDENDE PÅMELDING - BETINGELSER

Ved avbud mindre enn 1 måned før kursstart, MÅ kursavgiften betales i sin helhet. Unntak er ved sykdom - sykemelding eller legeattest framlegges.

HVEM BETALER

Hvis koret skal betale, må vi ha faktura-adresse, kontaktperson og e-post til koret.

Fylles ut kun hvis koret skal betale. Vi trenger korets navn, postadresse og e-post til koret.

HVORDAN FIKK DU VITE OM KURSET?