Vokalopplæring i kor 9.-10.11.19

Liv Astrid Dahl

I høst (lø.-sø. 9.-10.11.19) inviterer vi til kurs i vokalopplæring i kor. Kurset foregår i Tromsø, og målgruppa er dirigenter, hjelpedirigenter og sangere som ønsker å utvikle koret og seg selv som korister. Metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå, vil bli i fokus. Hva det vil si å synge rent, og hva kan en gjøre for å bedre intonasjonen? Kanskje lurer du på hvordan du kan forbedre klangen på stemmen din? Eller hvilke virkemidler du har til rådighet for å formidle teksten ordentlig?Alt dette får du svar på gjennom dette kurset!
Kurset arrangeres i lokalene til Musikkonservatoriet i Tromsø, Krognessvegen 33, Tromsø

Marit Tøndel Bodsberg skulle ha kurset, men avlyste. Vi har fått en dyktig erstatter med solid erfaring og flere anbefalinger, nemlig Liv Astrid Dahl.

Liv Astrid Dahl (1989) er utdannet kordirigent og klassisk sanger fra Norges Musikkhøgskole og Universitetet i Oslo. Hun er fast engasjert som kormester i RingsakerOperaen og som korleder i talenttilbudet Musikk på Majorstuen skole. Liv Astrid har også nylig tatt en master i hørelære ved Universitetet i Tromsø, og jobber som gehørpedagog ved Barratt Due Musikkinstitutt. Hun er jevnlig engasjert som kursholder, dommer og solist i ulike sammenhenger.

Kursavgift: Kr 1300/ kr 800 studenter/elever under 26 år

Påmeldingsfristen var 1. juni 2019, og kurset nærmer seg utsolgt. Det vil ennå være mulig å melde seg på, og evt. bli ført opp på venteliste.

MELD DEG PÅ HER

JEG MELDER MEG PÅ DETTE KURSET
ER DU DIRIGENT ELLER SANGER?
ER DU STUDENT UNDER 26 ÅR?
VIL KORET DITT VÆRE ØVINGSKOR (NB - gjelder kun for dirigentkursene)

Husk både gatenavn, postnummer og poststed

BINDENDE PÅMELDING - BETINGELSER

Ved avbud mindre enn 14 dager før kursstart, MÅ kursavgiften betales i sin helhet. Unntak er ved sykdom - hvis sykemelding eller legeattest framlegges.

Personnummer er IKKE nødvendig

HVEM BETALER

Hvis koret skal betale, må vi ha faktura-adresse, kontaktperson og e-post til koret.

Fylles ut kun hvis koret skal betale. Vi trenger korets navn, postadresse og e-post til koret.