Kurs i Complete Vocal Technique høst 2023

Metoden kalles KOMPLETT SANGTEKNIKK og kommer fra Danmark og sangerinnen Cathrine Sadolin, som lurte på hvorfor hun ikke fikk til å synge populærmusikk slik hun hørte det på tv og radio. Etter mye forskning fant hun teknikker som lot henne lage akkurat de lydene hun ønsket.

Begreper som støtte og klang blir konkretisert og målet er at sangeren både skal forstå hva som skjer i kroppen og hva som må gjøres for å oppnå ønsket lyduttrykk. Både i kor og som solist kan vi anvende teknikken for å skape variasjon i musikken. Teknikken har også fokus på god stemmehelse, og dersom vi har riktig teknikk, skal det ikke være ubehagelig eller vondt å synge. I løpet av kurset får sangerne innføring i teknikken og mulighet til å prøve dette under veiledning av kursleder.

På lørdagen kan inntil 12 deltakere få ca. 20 min individuell undervisning foran gruppen.

Wenche M Jentoft

Om Wenche Maria Jentoft:

Wenche Maria Jentoft har studert sang og musikkteater i Tromsø, Trondheim og Trossingen, Tyskland, og har siden fått mye scenisk erfaring. Hun jobber nå ved kulturskolen i Tromsø med å undervise i kor, musikal og sang, i tillegg til å jobbe som frilanssanger. Wenche Maria Jentoft har også studert korledelse ved Norges Arktiske Universitet. Hun har dirigert flere voksenkor og er dirigent for barne- og ungdomskorene ved Kulturskolen i Tromsø. Hun har jobbet som sangpedagog på Hålogaland teater for både barn og voksne skuespillere. I 2017 var hun også med på scenen i storsatsninga "Sound of Music".

For tida studerer hun Complete Vocal Technique, eller komplett sangteknikk på norsk, ved Complete Vocal Institute i København.

Her kan du melde deg på kurs

JEG MELDER MEG PÅ DETTE KURSET

Personnummer er IKKE nødvendig

Husk både gatenavn, postnummer og poststed

ER DU KORDIRIGENT ELLER SANGER?
ER DU STUDENT UNDER 26 ÅR?

(Skann/kopi av gyldig studentbevis må framvises)

BINDENDE PÅMELDING - BETINGELSER

Ved avbud mindre enn 1 måned før kursstart, MÅ kursavgiften betales i sin helhet. Unntak er ved sykdom - sykemelding eller legeattest framlegges.

HVEM BETALER

Hvis koret skal betale, må vi ha faktura-adresse, kontaktperson og e-post til koret.

Fylles ut kun hvis koret skal betale. Vi trenger korets navn, postadresse og e-post til koret.

HVORDAN FIKK DU VITE OM KURSET?