Intonasjon og samklang i kor

Dirigentkurs med Åsta Sirnes i Stavanger. 26. - 27. november 2022.

Hvordan få koret til å klinge rent og vakkert? På dette kurset vil du få verktøy du kan bruke til å trene koristene til å bli bedre lyttere og bedre sangere, slik at dere sammen kan skape homogen klang med god intonasjon. Vi jobber med repertoar fra ulike sjangre. På lørdagen er deltakerne på kurset både korister og dirigenter. På søndagen blir det praktisk øving med korister fra Stavanger Studentsangforening.


Kurssted: Stavanger

Dato: 26. - 27. november

Klokkeslett: 11:00-17:00 begge dager

Kursavgift: Kr. 500,-/stud. gratis

Påmeldingsfrist: 1.november

Asta Sirnes

Åsta Sirnes er utdannet sangpedagog, musikkpedagog og dirigent med mastergrad fra NTNU i Trondheim og PPU fra Universitetet i Stavanger. Hun hari sitt 22-årige virke som dirigent fått erfaring med å dirigere både blandakor, mannskor, damekor, barnekor og orkester, i ulike sjangre. Siden 2009 har hun dirigert Stavanger Studentsangforening, og har blant annet ledet koret til internasjonale festivaler i Linköping og Tartu. Høsten 2021 vant SSS 1.pris i NM for kor, Blandakor klasse A, med 93,94 poeng. De dro også hjem med prisen for beste fremføring av Knut Nystedts musikk. Som kordirigent er Åsta Sirnes spesielt opptatt av å jobbe med klang, sangteknikk, improvisasjon og å involvere hver korist i skapingen av musikken.

Åsta Sirnes er fast ansatt som lektor ved musikk, dans og dramalinjen ved Stavanger Katedralskole. Der underviser hun i sang, vokalensemble, musikkformidling, produksjonsledelse og musikkteori.

Påmelding

Er du dirigent eller hjelpedirigent?

Personopplysninger (GDPR): Ved påmelding må du oppgi navn og kontaktinformasjon. Personopplysninger vi får inn ved påmelding blir kun benyttet for å administrere kurset og til rapportering. Vi oppbevarer informasjonen så lenge det er nødvendig for gjennomføring av kurset, fakturering og rapportering.