Nyheter  Fredag 26. november 2021

Rytmisk korledelse med Benedikte Kruse - UTSATT TIL HØSTEN

Møre og Romsdal sangerforum arrangerer temakurs i rytmisk korledelse for dirigenter/hjelpedirigenter, kor og andre interesserte. Kurset er i samarbeid med Koralliansen. NY DATO KOMMER

Selve kurset er for dirigenter og hjelpedirigenter/musikalske ledere/andre interesserte, men ønsker ditt kor å delta, sammen med dirigenten, tar vi inn så lenge det er plass (4-5 kor). Kor som melder seg på får betalt et lite honorar (se under). Med andre ord "først til mølla" prinsippet. Ønsker alle type kor.

I dette kurset vil en lære hvordan en skal jobbe med rytmisk musikk i kor.

Tider: KURSET UTSATT TIL HØSTEN
Sted:
Kursleder: Benedikte Kruse
Pris: kr 1 500,- (dirigent, hjelpedirigent, andre interesserte)

Kor som deltar blir da prøvekor for dirigentene, og får sponset fra Koralliansen for sin deltakelse. Deltar et kor får de kr 5 000,-. deltar flere deles kr 5 000,- mellom de korene.

Kursinnhold:
Det vil jobbes med gode øvelser for å innstudere og jobbe med rytmisk musikk i kor. Øvelser som er nyttige uansett om man synger klassisk repertoar, folkemusikk eller pop.
Det vil bli jobbet med underdeling, rytmisk presisjon, hvordan få musikken til å svinge!

En utrolig flott mulighet til å treffe andre dirigenter, så hiv dere med!

Gjøre leker og øvelser med improvisasjon for å få trygge sangere i koret!

  • gode teknikker for effektiv og god innstudering gjennom call-response
  • utveksle erfaringer med andre dirigenter

Om Benedikte Kruse:
Benedikte er fast medlem av vokalgruppa Pitsj, og sanger, produsent og komponist for improvisasjonsensemblet Små Grå. Hun har en Bachelor i sang og musikkpedagogikk fra Norges musikkhøyskole, en Bachelor i musikkvitenskap fra Københavns Universitet, og har vært dirigent og pedagog for en rekke kor og ensembler. Hun holder stadig masterclasser og kurs i alt fra rytmikk til intonasjon, formidling, teori og sangteknikk. Benedikte studerer for tiden ved Norges Musikkhøyskole hvor hun tar en utøvende Master i jazz/vokal-improvisasjon.

Meld deg på:
Endret påmeldingsfrist:

For de som treng overnatting, må dette ordnes med selv.