Nyheter  Torsdag 19. september 2019

Produksjon av digitale stemmer

Denne høsten har vi holdt informasjonsmøter om bruk av digitale noter i koret. Nå inviterer vi deg til å lære å lage slike digitale noter. Vi holder to korte kurs, og du kan velge å delta enten 22. oktober eller 24. oktober. Kursene er gratis.

Grieg ave maris stella

Kursene foregår i lokalene til Akershus musikkråd i Trondheimsveien 50e, 2007 KJELLER. Kursene begynner klokka 18:00 og varer til 21:00. Du kan altså velge å delta enten tirsdag 22. oktober eller torsdag 24. oktober.

På kurset får du en enkel innføring i å lage digitale noter på datamaskinen din. Notene kan du senere bruke blant annet til å øve inn stemmen din.

Du må ta med deg en bærbar datamaskin til kurset, og installere programmet MuseScore på forhånd. Programmet kan du laste ned fra dette nettstedet: www.musescore.org

Vi har begrenset med plasser, derfor vil vi at du melder fra på forhånd dersom du har lyst til å delta. Send en epost til akershus@musikk.no med navnet ditt, epostadressen din og navnet på koret du tilhører. Skriv også hvilken av de to kurskveldene du har lyst til å delta på.