Nyheter  Mandag 1. november 2021

Vil du synge opera på Oscarsborg?

Oscarsborgoperaen og Akershus sangerforum er på jakt etter korsangere til produksjonen som skal framføres sommeren 2022.

Oscarsborgoperaen Aida

Har du alltid hatt lyst til å synge i en profesjonell operaproduksjon? Nå kan drømmen din bli virkelighet. Tirsdag 9. august 2022 har Oscarsborgoperaen premiere sommerens produksjon Otello, og kanskje du er en av de som står på scenen.

Oscarsborgoperaen er på jakt etter sangere som er villig til å arbeide hardt med musikkprøver fra januar/februar 2022 på lørdager/søndager utover våren. I annen halvdel av juli starter vi med sceneprøver på Oscarsborg, og så spilles det sju forestillinger fra 9. til 20. august.

Tirsdag 7. desember klokka 18:00 inviterer vi til et informasjonsmøte hvor du kan få vite mer om produksjonen. Informasjonsmøtet foregår på Zoom - og du kan delta ved å klikke her.

Dersom du melder deg til prøvesang etter informasjonsmøtet, må du sende en kort CV hvor du forteller litt om din sangerfaring, eventuell sangutdanning/kurs, språk og hvordan du vurderer dine egne notekunnskaper.

Musikalske prøver for koret begynner over nyttår, og foregår i helgene. Vi regner med 10-15 musikkprøver for koret. Prøvene vil foregå i operahuset i Oslo eller i andre egnede lokaler i byen.

Sceneprøvene på Oscarsborg vil starte i siste del av Juli 2022. Premieren på produksjonen er tirsdag 9. august og siste forestilling spilles lørdag 20. august.


Dersom du er en av de som blir plukket ut til å synge i produksjonen, vil du få 10.000 kroner til dekning av reiseutgifter og annet. Båten mellom Drøbak og Oscarsborg reiser du med gratis.

Er dette noe for deg? Du kan fylle ut skjemaet du finner ved å klikke her, eller du kan rett og slett delta på informasjonsmøtet via Zoom klokka 18:00 tirsdag 7. desember ved å klikke her.

Har du umiddelbare spørsmål, send en epost til kjetil.aamann@musikk.no eller ring 91 737 626

Oscarsborgoperaen logo sort 2021