Nyheter  Mandag 25. februar 2019

Kurs i gehørtrening og notelesing for korsangere

Synger du i kor? Har du lyst til å utvikle gehøret og evnen til notelesing og musikkforståelse?Troms sangerforum inviterer til kurs i gehørtrening for korsangere vår og høst 2019.

Maria Medby Tollefsen

Det blir fokus på å utvikle den indre forestillingsevnen, grunnleggende teknikker for notelesing, forståelse og anvendelse av puls, taktarter og rytme, samt grunnleggende forståelse av harmonikk. Det kreves ingen forkunnskaper; det eneste som kreves er sangglede, nysgjerrighet og et ønske om å trene gehøret og lære grunnleggende teknikker i melodi- og rytmelesing. Læringen på kurset vil foregå gjennom aktivitet som lytting, sang og enkel bevegelse, samt påfølgende bevisstgjøring og systematisering/teoretisering av det som er erfart gjennom aktiviteten. Kurset holdes over seks tirsdager kl.19.00-20.30, på Musikkonservatoriets klasserom, med oppstart 14. mai og avslutning 17. september.

Meld deg på kurset her

JEG MELDER MEG PÅ DETTE KURSET
ER DU DIRIGENT ELLER SANGER?
ER DU STUDENT UNDER 26 ÅR?
VIL KORET DITT VÆRE ØVINGSKOR (NB - gjelder kun for dirigentkursene)

Husk både gatenavn, postnummer og poststed

BINDENDE PÅMELDING - BETINGELSER

Ved avbud mindre enn 14 dager før kursstart, MÅ kursavgiften betales i sin helhet. Unntak er ved sykdom - hvis sykemelding eller legeattest framlegges.

Personnummer er IKKE nødvendig

HVEM BETALER

Hvis koret skal betale, må vi ha faktura-adresse, kontaktperson og e-post til koret.

Fylles ut kun hvis koret skal betale. Vi trenger korets navn, postadresse og e-post til koret.