Nyheter  Onsdag 8. januar 2020

En frisk hundreåring!

Lørenskog mannskor fyller hundre i 2020. En hundreåring som tross sin høye alder klarer seg godt uten gåstol, og som har en ungdommelig og framoverlent innstilling. Koret er heldigitalisert, med aktive hjemmesider der gutta finner øvingsfiler for egen stemme. Og det samarbeides med andre kor og profesjonelle krefter. Det beste koret vet er å skape glede, og ekstra trivelig blir det med gode venner på laget!

LMK Jubileum

En hundreåring har jo sin historie og mange gode historier. Noe av dette er nå samlet i et jubileumsskrift. Limet som har holdt koret sammen er nok gleden ved å treffes til korøving, følelsen av å lykkes når det kinkige partiet i notearket sitter og begeistringen ved å opptre. Det er dette som gir den dokumenterte helseeffekten gutta søker og trenger. Og som, med støtte fra de kjære på hjemmebane, får sangerne til å møte med like friskt mot til øvelsene hver gang. De senere årene har også en egen barbershopgruppe, «Men in Black», gitt koret en annen og ekstra dimensjon.

Lørenskog mannskor må stadig utvikle seg, finne nye veier og være aktuelt og attraktivt. Alt ligger til rette for det, men da trenger koret nye medlemmer! I år arrangeres tre konserter og en musikalsk reise til Østerrike. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat med formann Per Arvid Nordli på tlf 92835275 eller send en mail til panordli@gmail.no. Opplev vennskapet, den løse latteren, den gode stemningen, og kameratskapet gutta imellom. Det er sånt det etter hvert blir hundreårsjubileum av!