Fin brosjyre med sangerforum-kor i Troms

29.06.2018 18:47 Skrevet av

Korbrosjyra er nå ferdig og sendt til trykking.  Vi sender antall i forhold til antall kormedlemmer samt 10-20 ekstra og det koster ikke korene noe!  Vi håper at brosjyra kan brukes til rekruttering og til å bli kjent med de andre medlemskorene.  Om et eller to år trykker vi versjon 2, og ber korene holde oss oppdatert.  Brosjyra sendes også til kulturkontor i kommunene i Troms.  Bruk brosjyra og gi oss tilbakemelding hvis du har forslag til endringer.

/share/mime/48/pdf.png Korbrosjyre Troms sangerforum versjon 2018-1
(korbrosjyre-tsf-kor-2018-siste-versjon.pdf, 11MB)


Les siste nyhetsbrev

Les vårt siste nyhetsbrev som omhandler kurstilbud, støtteordninger og generell info som er nyttig for kursene.

Les siste nyhetsbrev - les hele sakenHøstens konsertkalender

Her kan du laste ned høstens konsertkalender.  Dette er 3. utgave.  Sender du inn info etter jul, så får du med konsertinfoen for ditt kor.

Høstens konsertkalender - les hele sakenKurstilbudet i 2017

Vi har hatt et fulltegnet kurs i komplett sangteknikk, og det er like før Dirigentkurs modul 1 og Digitale korstemmer starter opp i hhv Tromsø 27.-29.10.  og Finnsnes 18.-19.11. Dirigentkurset arrangeres i samarbeid med Koralliansen.  Les mer, se kursoversikten og meld deg på her.Tromsdalskoret leter etter ny dirigent!

Tromsdalskoret tok kontakt med oss og sa:  "Vår blide og dyktige dirigent Bjørn Hegstad har sluttet som dirigenten våres! Vi ønsker oss derfor ny dirigent. Er du interessert og har anledning til å overta etter Bjørn, vil vi gjerne høre fra deg."  Hvis du er den nye dirigenten deres, eller vet av en aktuell dirigent, så kontakt styrets leder Torstein Jenssen på telefon eller epost - tlf 958 78 489 – epost: tors-je3(a)online.noNyhetsbrev 1-2017 fra Troms sangerforum

Her kommer årets første nyhetsbrev fra Troms sangerforum.  Du finner kursoversikten samt info om forskjellige ting, bl.a. tilskudd for kor, festivalnytt mm.  Og sender dere konsertplanene innen 1. mars, så tar vi det med i den kommende konsertkalenderen.  Kan sendes troms.sangerforum@musikk.no.

Nyhetsbrev 1-2017 fra Troms sangerforum - les hele sakenRegjeringens nye korstrategi klar!

I fjor høst inviterte Kulturdepartementet kororganisasjonene til innspillsmøte etter at kulturkomiteen på Stortinget hadde bedt om en "helhetlig plan for korutvikling". I etterkant har departementet hentet informasjon fra kor og vokalensembler, interesseorganisasjoner og Norsk kulturråd. Nå foreligger strategiplanen "Fleirstemt".
Den kan leses i sin helhet her.

 

Regjeringens nye korstrategi klar! - les hele sakenSend oss info til korbrosjyre

Fra tid til annen sliter kor med rekrutteringa, også våre medlemskor.  Troms sangerforum tar problemet på alvor, og er i ferd med å lage ei brosjyre hvor hvert medlemskor kan presentere seg fra sin beste side. Vi startet arbeidet i 2016, og mangler ennå noen kor.  Så til de kor som ikke har sendt inn noe, det er ikke for seint.  Målet er å lansere brosjyra etter sommeren 2017, så fyll ut skjemaet under.  Og husk å sende et godt bilde, gjerne med litt farger!

 

Send oss info til korbrosjyre - les hele sakenTroms fylkeskommunes Frivillighetspris 2016

Troms fylkeskommune deler årlig ut en frivillighetspris for å øke status og interesse for frivillig arbeid. Frivillig innsats fra enkeltmennesker er selve livsnerven i et levende og aktivt lokalsamfunn.  Frivillighetsprisen i Troms består av et beløp på kr 25 000,- og deles ut i desember i det aktuelle året.  Og nå har du mulighet til å melde inn kandidater!

 

 

Troms fylkeskommunes Frivillighetspris 2016 - les hele sakenÅpent infomøte for musikklag på Bardufoss 7. april 2016

Torsdag 7. april 2016 inviterer Troms musikkråd og Troms sangerforum til et åpent infomøte på Bardufoss.  Møtet finner sted i lokalene til Bardufoss videregående skole. Tema er tilskuddsordninger, organisasjoner i musikklivet så som Norsk sangerforum, Norsk musikkråd og Musikkens studieforbund samt andre organisasjoner og korfaglige emner. Representanter fra Troms sangerforum og Troms musikkråd vil være der for å svare på spørsmål. Møtet er gratis og åpent for alle, og det blir servert kaffe med noe til. Invitasjonen kan lastes ned her.

Åpent infomøte for musikklag på Bardufoss 7. april 2016 - les hele sakenKULTURFORDEL er lansert

Norsk musikkråd lanserte i dag sitt nye fordelsprogram for alle medlemmer, Kulturfordel. Hanne Kolstø sto for musikken og flere av samarbeidspartnerene stilte opp med infostand, konkurranser og premier.

Norsk musikkråd har lenge sett behovet for gunstige tilbud og ordninger som gjør at medlemmer og tillitsvalgte får litt mer igjen for alle de frivillige timene de legger ned i sitt lag og sin forening. Derfor lanserte vi i dag Kulturfordel.

Kulturfordel er et fordelsprogram for alle medlemmer i Norsk musikkråds medlemsorganisasjoner. Foreløpig er det 10 avtaler i programmet, og det skal inngås flere gunstige avtale de to neste årene.

De allerede etablerte avtalene omfatter leiebil, hotell, strøm, pizza, ørepropper og mye mer.

Se alle fordelene i Kulturfordel her

Ønsker du å ta i bruk Kulturfordel? Ta kontakt med din organisasjon.Nytt nyhetsbrev og ny konsertkalender

Last ned vårt nyhetsbrev med nytt for 2016, plalangte kurs og møter, felleskonserter som medlemskor kan delta i, nyttige tips og info om tilskuddsordninger for kor.  Du finner også konsertkalenderen for våren, oppdatert med det dere har sendt inn av info.

Nytt nyhetsbrev og ny konsertkalender - les hele sakenSyng ut! Fortell oss om sangaktiviteten deres!

Bli med og dokumenter bredden og mangfoldet i norsk sangaktivitet. Her kan du registrere sangaktiviteter som foregår i perioden 6. til 20. mars 2016. Send inn dette skjemaet og du kan bli med i trekningen av en pengepremie på 2.500 kroner til organisasjonen din. Vi ønsker at du registrerer hver aktivitet separat, selv om det er flere aktiviteter som foregår på samme dag.

 

 

 

Syng ut! Fortell oss om sangaktiviteten deres! - les hele sakenKulturfordelsprogram for alle musikkrådets medlemmer

Norsk musikkråd lanserte 25. februar sitt nye fordelsprogram for alle medlemmer, Kulturfordel. Hanne Kolstø sto for musikken og flere av samarbeidspartnerene stilte opp med infostand, konkurranser og premier. Kulturfordel er et fordelsprogram for alle medlemmer i Norsk musikkråds medlemsorganisasjoner, som f.eks. Norsk sangerforums medlemskor. Foreløpig er det 10 avtaler i programmet, og det skal inngås flere gunstige avtale de to neste årene.

Kulturfordelsprogram for alle musikkrådets medlemmer - les hele sakenKorfestival for medlemskor i Italia september 2016

I september 2016 arrangerer Norsk sangerforum korfestival for sine medlemskor ved Gardasjøen, nord i Italia (midt mellom Milano og Venezia). Det blir korverksteder og fellessang under ledelse av verdensberømte italienske dirigenter, egne konserter med deltakerkor i idylliske omgivelser ved strandpromenaden i den lille byen Garda. Mer informasjon blir sendt til medlemmene nokså snart.  Sett av dagene i kalenderen nå hvis du har lyst til delta. 

Korfestival for medlemskor i Italia september 2016 - les hele sakenPartiene i Troms om frivillighet, voksenopplæring og kultur

VOFO Troms har undersøkt hva partiene mener om frivillighet, studievirksomhet mm. Kanskje ikke noe nytt under solen, men stem ikke Troms Frp hvis dere bryr dere om det frivillige kulturliv i fylket vårt! De har i tillegg til kutt i den frivillige kursvirksomheten også fjernet ei tilskuddsordning som lag og foreninger i hele fylket kunne søke. En lavterskelordning som kor, korps, revygrupper, organisasjoner og andre kunne få noen kroner fra.

Partiene i Troms om frivillighet, voksenopplæring og kultur - les hele sakenÅpningstider i sommer..

Kontoret vårt er feriestengt fram til 3. august.  Vi ønsker alle våre medlemmer, brukere, kontakter og samarbeidspartnere en riktig avslappende og fin sommerferie!
Vi sees og høres i august.Delta på Tromsø Internasjonale Kirkefestival lør 31. okt.

Troms sangerforum har som kjent fått til et samarbeid med Tromsø Internasjonale Kirkefestival til høsten, og flere kor har meldt sin interesse.  Festivalen er i månedsskiftet oktober/november og dette er et flott tilbud til våre medlemskor, som her kan synge i stor felleskonsert med andre av Troms sangerforums medlemskor.  Det er nå avklart at konserten blir i Elverhøy kirke lø.31. okt kl.18.00. 

Delta på Tromsø Internasjonale Kirkefestival lør 31. okt. - les hele sakenNy tilskuddsordning til kor på særlig høyt nivå

Kor og vokalensembler på særlig høyt kunstnerisk nivå kan nå søke produksjons- og driftsstøtte. Fristen er allerede 15. november, så det haster dersom dere vil søke denne ordningen. Formålet med støtteordningen er å gi kor og vokalensembler bedre betingelser for drift, produksjon og formidling.

Ny tilskuddsordning til kor på særlig høyt nivå - les hele sakenNyhetsbrev og konsertkalender fra Troms sangerforum

Vi har tatt opp igjen tradisjonen med nyhetsbrev der vi samler smått og stort i: KORNYTT FRA TROMS SANGERFORUM.  Les om kurstilbud, organisasjonsnytt, aktuelle tilskudd for kor mm i vedlagte informasjon.  Vi legger også ved en nyhet, nemlig vår første konsertkalender med oversikt over høstens konserter fra våre medlemskor. 

Nyhetsbrev og konsertkalender fra Troms sangerforum - les hele sakenMange nye medlemskor i Troms sangerforum

Rundt årsskiftet har Norsk sangerforum hatt stor pågang av nye medlemskor, noe vi gleder oss over!  I Troms sangerforum har vi fått 4 nye medlemskor.  Disse er blandakoret Samklang fra Tromsø, Chorus Borealis fra Målselv,  sangkoret Vaarbud fra Harstad og sist Tromsø kammerkor fra Tromsø. Vi venter på flere varslede innmeldinger og ønsker dem alle velkommen!Ny a cappellafestival i Piemonte

21.-24. august 2014 er det oppstart for VOCALMENTE - en ny, italiensk korfestival.  Arrangørene ønsker at sangere fra Piemonte, fra resten av Italia og fra hele verden kommer!
Festivalen er plassert i hjertet av Piemonte, et område rikt på kultur, historie, kulinariske skatter og kunst, et område kjent for sin rikdom av vokalmusikk.


Ny a cappellafestival i Piemonte - les hele sakenDirigentforum på Facebook

Styreleder i Troms sangerforum; Ivar Solberg, har opprettet et dirigentforum på Facebook. Tanken bak er at det er et behov for et forum der dirigenter kan utveksle tanker, ideer og erfaringer. Du finner det ved å søke på "Dirigentforum TSF".Infomøte for musikklag på Sjøvegan 6. mars

Torsdag 6. mars inviterer Troms musikkråd i samarbeid med Troms sangerforum til infomøte for musikklag i alle sjangere. Møtet er åpent for alle og det vil bli informert om medlemsorganisasjoner, tilskuddsordninger mm. Vi har årlig møter rundt om i fylket, og dette er veldig nyttig informasjon for kor, korps, band og andre grupper.
Vi har også et infomøte i Harstad i mars - 20. mars. Info om det kommer senere.

Infomøte for musikklag på Sjøvegan 6. mars - les hele saken


Kontakt oss

TROMS SANGERFORUM

Parkgata 29, 9008 Tromsø
Kontoret: Anne Grete Seljebakk
Tlf: 900 14065

E-post: troms.sangerforum@musikk.no

Styreleder: Ivar Solberg
tlf  413 35291
E-post: ivaresolberg@gmail.com


VIS KONTAKTSKJEMA