Krøll med nyhetsbrevet

Flere mottakere opplevde nettopp å få et nyhetsbrev med veldig gamle nyheter, helt fra 2016 faktisk.  Vi vet ikke riktig hva som har skjedd, men antar at systemet har noen feil som har ført til dette.  Vi beklager dette, og håper å unngå det for framtida.

Kartlegging - bruk av digitale stemmer

Norsk sangerforum har lansert MuseScore og appen MuseScore Songbook som digitalt hjelpemiddel til innøving av stemmene i kor. Dette er et program spesielt designet for denne funksjonen, det er gratis, og er derfor et system som vi anbefaler våre medlemskor å bli kjent med.  Vi gjennomfører derfor ei kartlegging av korenes bruk av digitale hjelpemidler.  Du finner spørreskjemaet her.

Troms sangerforum inn i nye lokaler

Mandag 4. juli 2016 flytter vi fra 3. etasje i Storgata 88 til 3. etasje i Parkgata 27/29 - nye Tvibit.  Der får vi kontorfellesskap med festivaler og musikkorganisasjoner, og det blir gode muligheter for møter, seminarer mm.  Og i 1. etasje er det en super kafe!  Kom gjerne å besøk oss, vi er på plass etter ferien 8. august.

Konsert med 3 kor i Ishavskatedralen

Lørdag 7. juni kl.19.00 inviterer koret Aurora Borealis til sommerkonsert sammen med Langhus Veldig Blandede Kor og Tromsdalskoret. Korene presenterer musikk hver for seg, og sammen, og konserten foregår i Ishavskatedralen.

Ny webdesign, og litt krøll...

Troms sangerforum har fått ny webdesign, ny look.  I den forbindelse tar overføring av data fra gammel til ny side litt tid, og medfører også div. komplikasjoner. Blant annet fikk dere nettopp et nyhetsbrev som inneholdt nyheter helt tilbake til 2010 og eldre...  Det må dere bare se bort fra! 

Landsmøte i Norsk sangerforum

Troms sangerforum deltok med to delegater på landsmøte i Norsk sangerforum i Molde 25.-27. april.  Det var et godt landsmøte holdt i en hyggelig tone, og med mye sang.

Kontakt oss

TROMS SANGERFORUM

Parkgata 29, 9008 Tromsø
Kontoret: Anne Grete Seljebakk
Tlf: 900 14065

E-post: troms.sangerforum@musikk.no

Styreleder: Ivar Solberg
tlf  413 35291
E-post: ivaresolberg@gmail.com


VIS KONTAKTSKJEMA