Velkommen til Troms sangerforum

Troms sangerforum er et distriktsledd av Norsk sangerforum og er en av de største kororganisasjonene i fylket. Kontoret er i Tromsø.Årsmøte i Tromsø 23. mars 2019

Troms sangerforum kaller inn til ordinært årsmøte i Troms sangerforum lørdag 23.mars 2019.  Møtet finner sted i Tromsø.  Alle medlemskor kan møte med to, hvorav en delegat og en observatør.  Vi ber også om at dere foreslår nye tillitsvalgte til valgkomiteen, se vedlegg. Du finner kontaktinfo til valgkomiteen i vedlagte innkalling. 
Velkommen!

Påmeldingsfrist og frist for å sende inn forslag til saker, settes til 25. februar.

Les siste nyhetsbrev

Les vårt siste nyhetsbrev som omhandler kurstilbud, støtteordninger og generell info som er nyttig for kursene.

Kurs i dramaturgi og musikkformidling med Tom Sterri - med reduserte priser!

Kom og opplev en av Norges mest erfarne regissører arbeide med musikkformidling i kor. Tom Sterri holder et foredrag om dramaturgi og oppbygging av en konsert/forestilling og gjennomfører en workshop med tre kor i Tromsø fredag og lørdag 2.-3. nov 2018. Den beste læringen er å se hvordan arbeidet med musikkformidling fungerer i praksis.  Kurset organiseres som et foredrag om dramaturgi og oppbygging og en workshop og vi har klart å redusere prisene til hhv 6000 for kor og 900 for enkeltdeltakere grunnet et tilskudd fra Koralliansen.

Vokalopplæring i kor med Marit Tøndel Bodsberg

I høst inviterer vi til kurs i vokalopplæring i kor med Marit Tøndel Budsberg som instruktør. Kurset foregår i Tromsø, og målgruppa er dirigenter, hjelpedirigenter og sangere som ønsker å utvikle koret og seg selv som korister. Metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå, vil bli i fokus.
Hva det vil si å synge rent, og hva kan en gjøre for å bedre intonasjonen?
Kanskje lurer du på hvordan du kan forbedre klangen på stemmen din? Eller hvilke virkemidler du har til rådighet for å formidle teksten ordentlig?
Alt dette får du svar på gjennom dette kurset!

Troms sangerforum med studentpriser fra høsten 2018!

For mange studenter og unge koster det mye å gå på kurs.  For å imøtekomme ønsker om lavere priser for studenter og ungdom, lanserer Troms sangerforum fra og med høsten 2018 egne priser for denne gruppa!  Studenter og unge under 26 år får studentpris - vanligvis halvparten av fullpris.

Solistkurs i Tromsø 27.-28.10.18

Helga 27.-28. oktober 2018 tilbyr vi nytt solistkurs i Tromsø og Lillian Grethe Jensen er kursleder. Kurset passer for deg som har ambisjoner om å være solist i koret eller opptre som solist i andre sammenhenger. På dette kurset vil du lære mer om sangteknikk og bli bedre rustet til å være solist. Deler av kurset kommer til å bestå av masterclass, hvor deltakerne får synge for hverandre og få individuell tilbakemelding fra instruktøren. Deltakerne har med en sang/solo fra et korstykke som de vil jobbe med, uansett sjanger. 

Nyhetsbrev

Skriv inn e-posten din, og du får siste nytt!

Kontakt oss

TROMS SANGERFORUM

Parkgata 29, 9008 Tromsø
Kontoret: Anne Grete Seljebakk
Tlf: 900 14065

E-post: troms.sangerforum@musikk.no

Styreleder: Ivar Solberg
tlf  413 35291
E-post: ivaresolberg@gmail.com


VIS KONTAKTSKJEMA