Kurs i digitale korstemmer trinn I og II i Tromsø 2.-4. nov. 2018

21.09.2018 13:01 Skrevet av

Helga 2.-4. nov. 2018 inviterer Troms sangerforum til nytt kurs i bruk av digitale verktøy for å øve inn korstemmen, digitale stemmer.  Det første kurset ble arrangert i Tromsø nov. 2016, og dette kurset blir todelt med tilbud både til nybegynnere og de som gikk på kurs I (har litt erfaring med å bruke programmet). Du lærer hvordan du ved hjelp av gratis programvare kan skrive noter og dele dem med de andre sangerne i koret ditt, samt lage lydfiler av notene du har skrevet. 

Du lærer også hvordan hver av sangerne kan bruke de digitale notene til å øve stemmene sine, enten ved datamaskinen eller på smarttelefoner/nettbrett. 
Kursleder er Kjetil Aamann, som er kordirigent og musikklærer, til daglig ansatt hos Norsk sangerforum.

Påmeldingsfrist 1. oktober - meld deg på her.


KURSTILBUD FOR 2019

ID  KURS DATO  STED INSTRUKTØR PRIS
2019-1 Vokalopplæring for kordirigenter 8.-9.11.19 Tromsø Marit Tøndel Bodsberg 1300/800 stud.


Troms sangerforum med studentpriser fra høsten 2018!

For mange studenter og unge koster det mye å gå på kurs.  For å imøtekomme ønsker om lavere priser for studenter og ungdom, lanserer Troms sangerforum fra og med høsten 2018 egne priser for denne gruppa!  Studenter og unge under 26 år får studentpris - vanligvis halvparten av fullpris.

Troms sangerforum med studentpriser fra høsten 2018! - les hele sakenVokalopplæring i kor med Marit Tøndel Bodsberg

I høst inviterer vi til kurs i vokalopplæring i kor med Marit Tøndel Budsberg som instruktør. Kurset foregår i Tromsø, og målgruppa er dirigenter, hjelpedirigenter og sangere som ønsker å utvikle koret og seg selv som korister. Metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå, vil bli i fokus.
Hva det vil si å synge rent, og hva kan en gjøre for å bedre intonasjonen?
Kanskje lurer du på hvordan du kan forbedre klangen på stemmen din? Eller hvilke virkemidler du har til rådighet for å formidle teksten ordentlig?
Alt dette får du svar på gjennom dette kurset!

Vokalopplæring i kor med Marit Tøndel Bodsberg - les hele sakenKurs i dramaturgi og musikkformidling med Tom Sterri - med reduserte priser!

Kom og opplev en av Norges mest erfarne regissører arbeide med musikkformidling i kor. Tom Sterri holder et foredrag om dramaturgi og oppbygging av en konsert/forestilling og gjennomfører en workshop med tre kor i Tromsø fredag og lørdag 2.-3. nov 2018. Den beste læringen er å se hvordan arbeidet med musikkformidling fungerer i praksis.  Kurset organiseres som et foredrag om dramaturgi og oppbygging og en workshop og vi har klart å redusere prisene til hhv 6000 for kor og 900 for enkeltdeltakere grunnet et tilskudd fra Koralliansen.

Kurs i dramaturgi og musikkformidling med Tom Sterri - med reduserte priser! - les hele sakenKurs i vokalopplæring i kor 27.-28.10.18

Helga 27.-28. oktober 2018 arrangerer vi nytt kurs i vokalopplæring for kor.  Kurset foregår i Tromsø, og målgruppa er dirigenter, hjelpedirigenter og sangere som ønsker å utvikle eg videre som korister.  Metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå, vil bli i fokus.  Instruktør er Ivar Solberg, som er utdannet med Nord-Norsk Musikkonservatorium og Norges musikkhøgøskole og har lang dirigenterfaring bl.a. fra Ultima Thule.

Kurs i vokalopplæring i kor 27.-28.10.18 - les hele sakenSolistkurs i Tromsø 27.-28.10.18

Helga 27.-28. oktober 2018 tilbyr vi nytt solistkurs i Tromsø og Lillian Grethe Jensen er kursleder. Kurset passer for deg som har ambisjoner om å være solist i koret eller opptre som solist i andre sammenhenger. På dette kurset vil du lære mer om sangteknikk og bli bedre rustet til å være solist. Deler av kurset kommer til å bestå av masterclass, hvor deltakerne får synge for hverandre og få individuell tilbakemelding fra instruktøren. Deltakerne har med en sang/solo fra et korstykke som de vil jobbe med, uansett sjanger. 

Solistkurs i Tromsø 27.-28.10.18 - les hele saken


Kontakt oss

TROMS SANGERFORUM

Parkgata 29, 9008 Tromsø
Kontoret: Anne Grete Seljebakk
Tlf: 900 14065

E-post: troms.sangerforum@musikk.no

Styreleder: Ivar Solberg
tlf  413 35291
E-post: ivaresolberg@gmail.com


VIS KONTAKTSKJEMA