Kurs for solistspirer sept 2017

22.03.2018 20:26 Skrevet av

Helga 23.-24. september 2017 inviterer vi til nytt solistkurs i Tromsø, denne gangen med Lillian Grethe Jensen som kursleder.Kurset passer for deg som har ambisjoner om å være solist i koret eller opptre som solist i andre sammenhenger. På dette kurset vil du lære mer om sangteknikk og bli bedre rustet til å være solist. Store deler av kurset kommer til å bestå av masterclass, hvor deltakerne får synge for hverandre og få individuell tilbakemelding fra instruktøren. Deltakerne har med en sang/solo fra et korstykke som de vil jobbe med, uansett sjanger. 
PÅMELDING

I tillegg til sangteknikk, skal vi jobbe med sceneopptreden, uttrykk, hvordan hanskes med nervøsitet og individuelle ting som deltakerne ønsker å ta opp.

Lillian Grethe Jensen har arbeidet i en årrekke med sangundervisning på forskjellige nivåer og innen ulike sjangere. Hun har hatt mange oppdrag som sanginstruktør ved profesjonelle norske teater og ved ulike amatørteateroppsetninger. Hennes interessefelt er å jobbe med ulike vokalteknikker og med formidling.

/share/mime/48/pdf.png Kursbrosjyre solistkurs 23.-24.09.17
(solistkurs-23.-24.09.17.pdf, 799kB)


Kurs i vokalopplæring i kor sept 2017

Helga 23.-24. sept. arrangerer Troms sangerforum kurs i vokalopplæring i kor. Kurset er på Tvibit i Tromsø, og målgruppa er dirigenter, hjelpedirigenter og sangere som ønsker å utvikle seg videre som korister.  Metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå, vil bli i fokus.  Instruktør er Ivar Solberg, som er utdannet med Nord-Norsk Musikkonservatorium og Norges musikkhøgøskole og har lang dirigenterfaring bl.a. fra Ultima Thule.
PÅMELDING

Kurs i vokalopplæring i kor sept 2017 - les hele sakenDirigentkurs for hjelpedirigenter - Tromsø

Troms sangerforum inviterer til dirigentkurs modul 1 i Tromsø som går over to helger; 27.-29. oktober 2017 og 26.-28. januar 2018. Kurset er ledd i et nasjonalt kompetanseløft for dirigenter i regi av Koralliansen og modul 1 er for nye dirigenter, hjelpedirigenter og sangere i koret som ønsker å bidra som korleder/dirigent. Hanne Sofie Akselsen (bilde) er instruktør.  Kurslokale blir Tvibit i Parkgata 29.

Dirigentkurs for hjelpedirigenter - Tromsø - les hele sakenKurs i digitale korstemmer på Finnsnes nov 2017

Helga 18.-19. nov. arrangerer Troms sangerforum kurs i bruk av digitale verktøy for å øve inn korstemmen, digitale stemmer.  Kurset ble arrangert i Tromsø i fjor, og var etterspurt. Du lærer du hvordan du ved hjelp av gratis programvare kan skrive noter og dele dem med de andre sangerne i koret ditt, samt lage lydfiler av notene du har skrevet. 
PÅMELDING innen 16. oktober.

Kurs i digitale korstemmer på Finnsnes nov 2017 - les hele sakenVokalopplæring i kor 23.-24.09.17 Tromsø

Helga 23.-24. sept arrangerer Troms sangerforum kurs i vokalopplæring i kor, med Ivar Solberg som kursleder.Kurset passer for dirigenter og hjelpedirigenter, så vel som for sangere som ønsker å utvikle seg videre som korister, og det vil  bli jobbet med metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå. Ivar Solberg er utdannet musikk- og vokalpedagog ved Nord--Norsk Musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole, og dirigerer flere kor,bl.a. kammerkoret Ultima Thule.
Vi har arrangert dette kurset flere ganger før, med stor påmelding og interesse.   Påmelding innen 10. sept.Helga 23.-24. sept arrangerer Troms sangerforum kurs i vokalopplæring i kor, med Ivar Solberg som kursleder.Kurset passer for dirigenter og hjelpedirigenter, så vel som for sangere som ønsker å utvikle seg videre som korister, og det vil  bli jobbet med metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå. Ivar Solberg er utdannet musikk- og vokalpedagog ved Nord--Norsk Musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole, og dirigerer flere kor,bl.a. kammerkoret Ultima Thule.
Vi har arrangert dette kurset flere ganger før, med stor påmelding og interesse.   Påmelding innen 10. sept.

 Kurs i Komplett sangteknikk Tromsø 28.-29. april

Vil du lære å synge akkurat hva du vil, uansett om du er inspirert av Beyoncè, Pavarotti eller Tom Waits, eller finne din egen stil. Da passer dette kurset for deg!
Metoden kalles KOMPLETT SANGTEKNIKK og kommer fra Danmark og sangerinnen Cathrine Sandolin som lurte på hvorfor hun ikke fikk til å synge populær musikk på den måten som vi alle hører i radio og TV.
Etter mye forskning har hun funnet teknikker som lar oss lage akkurat de lydene vi ønsker.
PÅMELDING
 

Kurs i Komplett sangteknikk Tromsø 28.-29. april - les hele sakenDigitale stemmer - kurs for korsangere

 

Helga 19.-20. november 2016 inviterer Troms sangerforum til kurs i digitalisering av korstemmer.  Målgruppa av korsangere, dirigenter og andre som ønsker et godt og gratis hjelpemiddel når korstemmen skal øves inn.  I mange kor bruker sangerne MIDI-filer, øvings-CDer eller liknende som hjelp når de skal lære stemmene sine.  Norsk sangerforum har i samarbeid med teknologiselskapet MuseScore utviklet systemer for å gi sangerne i koret en "digital sangbok" som de kan ha med seg overalt, og få hjelp til å øve stemmene sine i bilen, i badekoret, i godstolen og overalt ellers.  Koret kan selv produsere øvingshjelpen, og distribuere den til alle sangerne i koret.

Digitale stemmer - kurs for korsangere - les hele sakenKurs i KOReografi/sceneopptreden for kor med Bente Reibo

Helga 5.-6 nov. 2016 arrangerer Troms sangerforum kurs i koreografi for korsangere, dirigenter med flere. Målet er at kursdeltakerne skal få bedre forståelse for budskapet i sangen, og lære seg å formidle budskapet på en levende og tydelig måte. Kursdeltakerne må lære seg å formidle det samme, slik at hele koret framstår samlet. Det blir også jobbet med stemmebruk.
Det er Bente Reibo, kjent både som sanger og som teaterinstruktør, som er kursleder.

Kurs i KOReografi/sceneopptreden for kor med Bente Reibo - les hele sakenBarbershopkurs i Tromsø i april

Barbershopkurs er det første av årets kurs, og det foregår i Tromsø 16.-17. april. Kurset passer for alle sangere og kordirigenter som er interesserte i sangstilen.  Kursleder er Ivar Solberg, assistert av demonstrasjonskvartetten Fantarctic quartet!  Påmeldingsfrist: 20. mars.

Barbershopkurs i Tromsø i april - les hele sakenEnnå ledige plasser på solistkurs 3.-4. okt 2015 i Tromsø

Har du ambisjoner om å være solist i koret ditt? Eller opptre som solist i andre sammenhenger? Da er solistkurset med Wenche Maria Jentoft absolutt noe for deg. Kurset finner sted i musikkonservatoriets lokaler sør på Tromsøya og pris for medlemmer kr 700 - andre kr 900.  Kurset har ennå noen ledige plasser, så "løp og kjøp"...

Ennå ledige plasser på solistkurs 3.-4. okt 2015 i Tromsø - les hele sakenKurstilbud i vokalopplæring 3.-4. okt 2015 - flyttes til Finnsnes

Samme helg som solistkurset går av stabelen, inviterer vi til kurs i vokalopplæring. Dette kurset skulle være i Tromsø, men er nå flyttet til Finnsnes. Kurset er for dirigenter og hjelpedirigenter, så vel som for sangere som ønsker å utvikle seg videre som korister.  Lokale blir kjent over  helga. Mer info i brosjyren vedlagt.

Kurstilbud i vokalopplæring 3.-4. okt 2015 - flyttes til Finnsnes - les hele sakenDirigentkurs på Stjørdal 9.-11. januar

I samarbeid med Ung i Kor og FONOKO tilbyr Norsk sangerforum dirigentkurs til alle medlemskorene. Dette er et kurs som passer for hoveddirigenter, hjelpedirigenter og unge som har en liten dirigentspire i seg. Som medlem av Norsk sangerforum er det ingen deltakeravgift, kun reise og opphold. Troms sangerforum er også representert der med noen styremedlemmer på regionsamling.

Dirigentkurs på Stjørdal 9.-11. januar - les hele sakenInformøte for kor og andre Harstad 1. des.

I samarbeid med Troms musikkråd m.fl. inviterer vi kor og andre musikksjangere i sør-fylket til åpent infomøte i Harstad mandag 1. desember. 
Representanter fra Norsk musikkråd, Troms musikkråd, Troms sangerforum, Korpsnett Norge og Harstad kommune vil foredra om de forskjellige temaene. For de som søker om voksenopplæringsmidler, vil det bli en kort presentasjon av www.kursadmin.org.

Informøte for kor og andre Harstad 1. des. - les hele sakenFullt på koristkurset

Kurset for korsangere som starter 20. mars i regi av Troms sangerforum, er fulltegnet! Til nå har vi 20 påmeldte! Kurset er et grunnleggende innføringskurs og kurslederer er Ivar Solberg.  Er du ny  som korist? Vil du bli en bedre korsanger? Søker du nye utfordringer? Da er du kanskje nysgjerrig på hva god frasering innebærer?

Fullt på koristkurset - les hele sakenBarbershopkurs I og II på Finnsnes 31.10-02.11.14

Troms sangerforum inviterer til barbershopkurs på Finnsnes (Silsand barneskole) helga 31. oktober til 2. november. Kurset er for alle som er interesserte i sangstilen som er kjent som Barbershop - både for både kvinner og menn - både nybegynnere og viderekomne. Kursholdere er svenskene Fredrik Högberg og Malin Eriksson.

Barbershopkurs I og II på Finnsnes 31.10-02.11.14 - les hele sakenOrganisasjonskurset på Finnsnes 23.-24.2 avlyst!

Grunnet få påmeldte ser vi oss nødt til å avlyse kurset "Koret mitt - organisasjonskurs" 23.-24. februar på Finnsnes.  Det var Arne Petter Iversen som skulle vært kurslærer og han har bl.a. forfattet kursheftet med samme navn. Vi beklager dette og vil gjerne ha innspill fra medlemmer og andre, om lagene trenger og ønsker slike kurs.  Trengs det kurs som gjelder drift og økonomi av korene, og i hvilken form bør de være?  Vi tar gjerne imot innspill, altså!

Organisasjonskurset på Finnsnes 23.-24.2 avlyst! - les hele sakenKoret mitt! Organisasjonskurs på Finnsnes 23.-24. februar

Er du ny tillitsvalgt i koret ditt, eller har du kanskje sittet en periode, men har mange spørsmål?  Da passer dette kurset for deg!  Vi inviterer til organisasjonskurs for nye og gamle tillitsvalgte; få innblikk i et nytt felt eller repetér gamle kunnskaper. Det er forfatteren av heftet med samme navn; Arne Petter Iversen, som er kursleder.  Han har mange års erfaring i å holde inspirasjonskurs for kor og distriktsledd, og kursemner blir konfliktløsning, relasjonen kor/dirigent, målsettinger, planarbeid, markedsføring og annet organisasjonsarbeid.

Koret mitt! Organisasjonskurs på Finnsnes 23.-24. februar - les hele sakenBarbershopkurs i Tromsø 12.-13. januar 2013

Neste helg - lø. og sø. 12.-13. januar, inviterer vi til barbershopkurs i Tromsø. Det er Mikael Rönnberg og Fredrik Högberg som er instruktører. Begge er svenske, Mikael bor i Bodø og dirigerer bl.a. Bodø-oktetten og "Alle kan synge"-koret og er til daglig ansatt ved høgskolen i Bodø. Fredrik Högberg er komponist og korsanger. Sammen skal de kurse både nybegynnere og viderekomne. Vi har allerede fått endel påmeldinger så ikke vent for lenge med en evt. påmelding.

Barbershopkurs i Tromsø 12.-13. januar 2013 - les hele sakenKurs i allsangledelse

Helga 30. nov til 1. des inviterer Nordnorsk viseforum til kurs i allsangledelse i Tromsø.  Kurset er nyutviklet av Norsk viseforum og Britt Eva Løkkemo fra Tromsø er kurslærer.  Hensikten med kurset er å bidra til å fremme allsangen både kvantitativt og kvalitativt.

Kurs i allsangledelse - les hele sakenAnmelderkurs i Tromsø - lær å skriv konsert- og plateanmeldelser

Bli en bedre konsertanmelder og lær nyttige tips og metoder fra Egon Holstad, kjent musikkritiker fra avisa Nordlys. Troms musikkråd har i samarbeid med avisa Nordlys og Holstad utviklet et kurs i konsert- og plateanmeldelse.  Kurset arrangeres helga 23.-24. november i Tromsø og består av forelesninger, skriving av anmeldelser og evaluering/gjennomgang av caser.

Anmelderkurs i Tromsø - lær å skriv konsert- og plateanmeldelser - les hele sakenKurstilbud i Tromsø: Vokalopplæring for kor 16.-17.11.

Helga 16. - 17. november inviterer vi til kurs i vokalopplæring for kor i Tromsø.  Kursets målgruppe er fortrinnsvis dirigenter men også sangere og andre vil ha nytte av det.  Emner er metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter, grunnleggende tekniske funksjoner, viktige støttedisipliner mm. og kursmateriell blir boka med samme navn av Ivar Solberg.

Kurstilbud i Tromsø: Vokalopplæring for kor 16.-17.11. - les hele sakenSeminar i a cappella og barbershop

Lørdag 12. og søndag 13. november inviterer Troms sangerforum til seminar for korister og andre sangere i a cappella og barbershop-sang. Seminaret er i Tromsø og emner som blir tatt opp, er hvordan synge bra i fellesskap, synge rent og synge musikalsk. Synger bass og tenor på ulike måter, hva med ulike sjangere, og hvordan skal man se profesjonell ut på scenen?  Dette vil du få svar på denne helga! Grunnet tilskudd fra Troms fylkeskommune og Musikkens studieforbund har kurset meget lav kursavgift!
Kurslærer er svenske Lars Holmström.

Seminar i a cappella og barbershop - les hele sakenNORDKOS 2011 - kor- og sangsommerskole for barn og unge

Programmet for NORDKOS 2011 er nå klart, og du kjenner kanskje noen som er i målgruppa for deltakelse?  Sangsommerskolen er for alle i aldersgruppa 11 til 20 år, og det blir tre forskjellige workshops med Ine Hoem, Margrete Augdal og Harald Bakkebye Moe.  De underviser i hhv Jazz, Pop og Fra musikal til opera. Det er organisasjonen Ung i Kor Nord (tidligere NOBU Nord) som er arrangør.

NORDKOS 2011 - kor- og sangsommerskole for barn og unge - les hele sakenBorgtun blandakor minner omProts-seminar

15.-17. oktober inviterer Borgtun blandakor til nytt seminar i Tromsø med populære Prots - Per Oddvar Hildre. Det forrige seminaret var meget etterspurt så ønsker du å være med, så vent ikke for lenge. Påmeldingsfristen er utsatt til 15. sept. men det er sikkert mulig å melde på etter den fristen og.

Borgtun blandakor minner omProts-seminar - les hele sakenNordnorsk viseforum med kurs for unge artister

Er du en ung artist innen rytmiske sjangere som vise, rock og pop mm? Eller vil du gjerne bli? Trenger du litt hjelp med sceneopptreden din?
Nordnorsk viseforum arrangerer i samarbeid med viseklubben Spelt et artistkurs med fokus på sceneopptreden. Kurset retter seg spesielt mot unge utøvere, men er åpent for alle, og foregår 26.-28 nov 2010 i Tromsø. Målselvjenta og vinner av bluespris Heidi Solheim, er instruktør.

Nordnorsk viseforum med kurs for unge artister - les hele sakenKortreffet med Tromsø byorkester også et tilbud til sangere uten kor

Kortreffet 3.-5. juni - "Møte mellom kor og orkester" vil også passe godt for sangere uten kortilhørighet.   Stoffet som er valgt, er noen av de flotteste operakorpartiene i operalitteraturen og du får nå mulighet for innøving hos noen av byens kor før konserten.

29.04.2005

Kortreffet med Tromsø byorkester også et tilbud til sangere uten kor - les hele saken170 sangere på Prots-seminar

Borgtun blandakor har hele 170 påmeldte sangere til korseminaret med Per-Oddvar Hildre 3.-5. november.  De fleste kommer fra Nord-Norge men det er også sangere fra vest- og østlandet - faste tilhengere som søker å få med seg alt han gjør. Hildre er en utrolig populær korinstruktør - entusiastisk og inspirerende iflg de som har opplevd ham og derfor ettertraktet som instruktør.  Han reiser også mye utenlands med korprosjekter og samarbeider over sjangergrensene - kulturmix som han selv kaller det. Helga ender opp med konsert i Domkirka søndag 5.11. Vi gratulerer Borgtun blandakor med et vellykket seminar.8 kor påmeldt til irsk korseminar i Salangen 29.-31.10.04

Koret Marcanto arrangerer i samarbeid med Troms sangerforum seminar for korsangere som vil synge irsk repertoar. Seminaret finner sted i Salangen 29.-31. oktober, 8 kor er allerede påmeldt men vi har plass til flere. Hovedinstruktør Sean Kjartan Iversen har bred kompetanse på irsk folkemusikk og lang erfaring som kurs-/foredragsholder. Meld deg på her.

8 kor påmeldt til irsk korseminar i Salangen 29.-31.10.04 - les hele sakenOver 100 påmeldte til Vocal Six-seminar i Tromsø 6.-7. mars

Det er nå påmeldt over 100 til Troms sangerforum og Norges korforbund Troms sitt samarbeidsprosjekt i Tromsø 6.-7. mars har . Det er workshop med den ettertraktede vokalgruppa VOCAL SIX og det er ennå mullig å melde seg på. De som opplevde dem på Nordkorfestivalen i Narvik i sommer, kan skrive under på at dette er en opplevelse som er verd å få med seg.

Over 100 påmeldte til Vocal Six-seminar i Tromsø 6.-7. mars - les hele sakenLandsfestival for kor i Tromsø 2009

Våren 2009 er Troms sangerforum i samarbeid med kammerkoret Ultima Thule vertsskap for Norsk sangerforums første landsfestival for organisasjonens medlemskor. Langhelga 29. mai til 1. juni inviterer vi alle til Tromsø - til sang, seminarer og konserter i Tromsø - Nordens Paris. Midnattsola er da nylig kommet tilbake og vi lover i alle fall at det blir lys hele døgnet!
Før eller etter sommerferien 2008 vil vi ha mer detaljer omkring festivalen.

Landsfestival for kor i Tromsø 2009 - les hele sakenHildre-seminar og årsmøte 18.-20. februar 2005 på Bardufoss

Helga 18.-20. februar arrangerer Bardufoss korforening i samarbeid med oss korseminar med Per-Oddvar Hildre på Bakkehaug i Målselv. Samme helga - søndag 20. februar arrangeres vårt årsmøte.
Seminaret er åpent for alle - også de som ikke er medlemmer i NSF.

Hildre-seminar og årsmøte 18.-20. februar 2005 på Bardufoss - les hele sakenUnikt korsamarbeid i Harstad 17. oktober

Norges korforbund Troms og Troms sangerforum innleder sitt banebrytende samarbeid med et kortreff i Harstad lørdag 17. okt. 2009. "Kor uten grenser" er tittelen og deltakende kor får synge rundt om i byen ogi byens storstue, storsalen på Harstad kulturhus! Det blir festmiddag i Landsåshallen.

Unikt korsamarbeid i Harstad 17. oktober - les hele sakenGlade "barbershopere" på kurs med Mikael Rönnberg

Det andre kurset i Barbershop og Sweet Adeline (for damer) ble avsluttet med stuntkonsert på vertshuset Skarven i Tromsø søndag 16. nov. Kurset ble en suksess og deltakerne fikk på konserten vist hvor utrolig mye de hadde lært i løpet av helga. Etter deltakernes ønsker vil vi tilby oppfølgingskurs neste år, også denne gangen med hjelpeinstruktørene fra Bodø, nemlig gruppa Ladylike (og kanskje mannskvartetten Wonderlooks).

Glade "barbershopere" på kurs med Mikael Rönnberg - les hele sakenProgrammet klart for Landsfestivalen for kor 2009 i Tromsø

Nå er endelig programmet klart for Landsfestivalen for kor i Tromsø 29. mai - 1. juni 2009, og det er bare å melde seg på.  Det blir flere spennende workshops - bl.a i sceneopptreden for kor, vokalopplæring og ensemblesang og alle kor får god tid til egen opptreden. Velg mellom forskjellige tema for konsertene - "All you need is love" (kjærlighet), "Norsken, dansken og svensken" (nordisk) osv.

Programmet klart for Landsfestivalen for kor 2009 i Tromsø - les hele sakenInviterer til en spennende kurshøst!

Styret i Troms sangerforum inviterer til to forskjellige kurs høsten 2008:
Helga 5.-7. september blir det nytt Barbershopkurs med Mikael Rönnberg som kursleder. Dette er et oppfølgingstilbud til de som gikk første kurs i vår men også nybegynnere innen sjangeren kan delta. Kurset avsluttes med en konsert.
Helga 17.-19. oktober blir det nytt kurs med Thomas Caplin. Inspirasjonsseminaret er for både sangere og dirigenter og hele korstyret oppfordres til å melde seg på.
Begge kursene foregår i Tromsø men det er også mulighet for kurs ellers i regionen ...

Inviterer til en spennende kurshøst! - les hele sakenSeminar med Caplin Tromsø 17.-19. okt.

Helgeseminaret for tillitsvalgte og dirigenter med Thomas Caplin må flyttes ei uke - til 17.-19. oktober. Ellers samme sted og innhold. Caplin som er kjent som en dyktig, inspirerende og populær dirigent, vil vise hvordan kor kan løftes både musikalsk, formidlingsmessig og som organisasjon. Målgruppa er tillitsvalgte/styremedlemmer og dirigent.
Prisene er lave - kr 600 for medlemmer og 800 for andre.

Seminar med Caplin Tromsø 17.-19. okt. - les hele sakenBarbershopkurset i Tromsø i april

Lørdag og søndag 5. og 6. april 2008 inviterer vi til barbershopkurs for sangere og dirigenter. Mikael Rönnberg som er dirigent for Bodø-Oktetten, er kursholder og han har med seg kvartetten Wonderlooks fra Bodø. Deltakeravgiften er lav - kr 400 for medlemmer og 500 for andre. Deltakerne vil få god oppfølging siden fire erfarne barbershop-sangere er med. Kurset er for både kvinner og menn!

Barbershopkurset i Tromsø i april - les hele sakenLandsfestival for kor i Tromsø 2009

Våren 2009 er Troms sangerforum i samarbeid med kammerkoret Ultima Thule vertsskap for Norsk sangerforums første landsfestival for organisasjonens medlemskor. Langhelga 29. mai til 1. juni inviterer vi alle til Tromsø - til sang, seminarer og konserter i Tromsø - Nordens Paris. Midnattsola er da nylig kommet tilbake og vi lover i alle fall at det blir lys hele døgnet!
Før eller etter sommerferien 2008 vil vi ha mer detaljer omkring festivalen.

Landsfestival for kor i Tromsø 2009 - les hele sakenInfomøte i Harstad ons 28. mars

Onsdag 28. mars blir det infomøte i Harstad i regi av Norsk musikkråd og Troms sangerforum. Målgruppa er lag og foreninger i Sør-Troms generelt og Harstad spesielt og tema blir både tilskuddsordninger, info om medlemsorganisasjoner  og reetablering av Harstad musikkråd.  Vi håper på stor oppslutning på begge møtene og alle typer musikklag i Harstad er velkommen på reetableringen av Harstad musikkråd.

Infomøte i Harstad ons 28. mars - les hele sakenKurs for tillitsvalgte i Tromsø lør 30.09

Lørdag 30. september arrangerer vi kurset "Hjelp - jeg har fått et tillitsverv" - som er et av flere i en kurspakke NSF nylig har utviklet.  Kurset vil gi deltakerne nyttig innsikt i styrearbeid; oppgaver og arbeidsfordeling i styret, søknads- og rapportrutiner samt økonomi.
Organisasjonskonsulent Marit Skoveng fra NSF sentralt er kursleder og kurset er åpent for alle.

 

Kurs for tillitsvalgte i Tromsø lør 30.09 - les hele sakenMedlemsmøte i Tromsø mandag 29.5

Vi viser til tidligere utsendte info og inviterer våre medlemskor til medlemsmøte i Tromsø mandag 29. mai kl.17.30. Møtet finner sted i våre lokaler på Kulturhuset - 4. etg. og det vil bli gitt informasjon om aktuelle saker mm.  Vi håper også på tilbakemelding på kurs og tilbud dere ønsker vi skal gi.

Medlemsmøte i Tromsø mandag 29.5 - les hele sakenVokalkurs og medlemsmøte på Finnsnes 1.-2.04.06

Vi inviterer alle kor til vokalkurs på Finnsnes lørdag og søndag 1.-2. april. Som en del av opplegget blir det også medlemsmøte lørdag ettermiddag for kretsens medlemskor. Hvis det blir stor interesse for opplæring innen web-side-design, er det mulig vi kan tilby det.

Vokalkurs og medlemsmøte på Finnsnes 1.-2.04.06 - les hele sakenMøte mellom kor og orkester - kortreff i Tromsø 3.-5. juni 2005

Troms sangerforum inviterer til et spennende kortreff med symfoniorkester i Tromsø 3.-5. juni neste år. Tromsø Byorkester som er et forholdsvis nystartet amatørsymfoniorkester med rundt 50 musikere under ledelse av dirigent Ian Rudge, har tidligere også samarbeidet med kor – og konsertene inngår som en markering av Musikkens Dag 2005 i Tromsø.

10.06.2004


Dirigentseminar 18.-19. juni i Tromsø

Vellykket dirigentseminar i Tromsø 18-19. juni 2004 med Ivar Solberg som instruktør.

Dirigentseminar 18.-19. juni i Tromsø - les hele sakenMøte mellom kor og orkester - kortreff i Tromsø 3.-5. juni 2005

Troms sangerforum inviterer til et spennende kortreff med symfoniorkester i Tromsø 3.-5. juni neste år. Tromsø Byorkester som er et forholdsvis nystartet amatørsymfoniorkester med rundt 50 musikere under ledelse av dirigent Ian Rudge, har tidligere også samarbeidet med kor – og konsertene inngår som en markering av Musikkens Dag 2005 i Tromsø.

Møte mellom kor og orkester - kortreff i Tromsø 3.-5. juni 2005 - les hele sakenÅpne informasjonsmøter for kor og sangere i Troms


Norsk sangerforum, Norges Barne- og Ungdomskorforbund og Norsk Viseforum holdt informasjons- og kontaktmøter for medlemmer og andre 16., 17. og 18. januar 2004. Møtene viste stor interesse for samarbeid og fellesprosjekter og konkluderte med et ønske om flere slike fellesmøter i framtida.

Åpne informasjonsmøter for kor og sangere i Troms - les hele saken


Kontakt oss

TROMS SANGERFORUM

Parkgata 29, 9008 Tromsø
Kontoret: Anne Grete Seljebakk
Tlf: 900 14065

E-post: troms.sangerforum@musikk.no

Styreleder: Ivar Solberg
tlf  413 35291
E-post: ivaresolberg@gmail.com


VIS KONTAKTSKJEMA