Kurs

MELD DEG PÅ KURS HER

Påmeldingen er bindende.  Det vil si at det må betales full kursavgift ved avmelding mindre enn 14 dager før kursstart, unntatt hvis avmeldingen skyldes sykdom, og legeerklæring eller sykemelding kan fremlegges. 

Vi har egne studentpriser fra høsten 2018 - vanligvis halvparten av fullpris.  Prisen gjelder for alle under 26 år + studenter.

KURSTILBUD FOR 2019

ID  KURS DATO  STED INSTRUKTØR PRIS
2019-1 Vokalopplæring for kordirigenter 8.-9.11.19 Tromsø Marit Tøndel Bodsberg 1300/800 stud.

Troms sangerforum med studentpriser fra høsten 2018!

For mange studenter og unge koster det mye å gå på kurs.  For å imøtekomme ønsker om lavere priser for studenter og ungdom, lanserer Troms sangerforum fra og med høsten 2018 egne priser for denne gruppa!  Studenter og unge under 26 år får studentpris - vanligvis halvparten av fullpris.

Vokalopplæring i kor med Marit Tøndel Bodsberg

I høst inviterer vi til kurs i vokalopplæring i kor med Marit Tøndel Budsberg som instruktør. Kurset foregår i Tromsø, og målgruppa er dirigenter, hjelpedirigenter og sangere som ønsker å utvikle koret og seg selv som korister. Metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå, vil bli i fokus.
Hva det vil si å synge rent, og hva kan en gjøre for å bedre intonasjonen?
Kanskje lurer du på hvordan du kan forbedre klangen på stemmen din? Eller hvilke virkemidler du har til rådighet for å formidle teksten ordentlig?
Alt dette får du svar på gjennom dette kurset!

Kurs i dramaturgi og musikkformidling med Tom Sterri - med reduserte priser!

Kom og opplev en av Norges mest erfarne regissører arbeide med musikkformidling i kor. Tom Sterri holder et foredrag om dramaturgi og oppbygging av en konsert/forestilling og gjennomfører en workshop med tre kor i Tromsø fredag og lørdag 2.-3. nov 2018. Den beste læringen er å se hvordan arbeidet med musikkformidling fungerer i praksis.  Kurset organiseres som et foredrag om dramaturgi og oppbygging og en workshop og vi har klart å redusere prisene til hhv 6000 for kor og 900 for enkeltdeltakere grunnet et tilskudd fra Koralliansen.

Kurs i digitale korstemmer trinn I og II i Tromsø 2.-4. nov. 2018

Helga 2.-4. nov. 2018 inviterer Troms sangerforum til nytt kurs i bruk av digitale verktøy for å øve inn korstemmen, digitale stemmer.  Det første kurset ble arrangert i Tromsø nov. 2016, og dette kurset blir todelt med tilbud både til nybegynnere og de som gikk på kurs I (har litt erfaring med å bruke programmet). Du lærer hvordan du ved hjelp av gratis programvare kan skrive noter og dele dem med de andre sangerne i koret ditt, samt lage lydfiler av notene du har skrevet. 

Kurs i vokalopplæring i kor 27.-28.10.18

Helga 27.-28. oktober 2018 arrangerer vi nytt kurs i vokalopplæring for kor.  Kurset foregår i Tromsø, og målgruppa er dirigenter, hjelpedirigenter og sangere som ønsker å utvikle eg videre som korister.  Metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå, vil bli i fokus.  Instruktør er Ivar Solberg, som er utdannet med Nord-Norsk Musikkonservatorium og Norges musikkhøgøskole og har lang dirigenterfaring bl.a. fra Ultima Thule.

Solistkurs i Tromsø 27.-28.10.18

Helga 27.-28. oktober 2018 tilbyr vi nytt solistkurs i Tromsø og Lillian Grethe Jensen er kursleder. Kurset passer for deg som har ambisjoner om å være solist i koret eller opptre som solist i andre sammenhenger. På dette kurset vil du lære mer om sangteknikk og bli bedre rustet til å være solist. Deler av kurset kommer til å bestå av masterclass, hvor deltakerne får synge for hverandre og få individuell tilbakemelding fra instruktøren. Deltakerne har med en sang/solo fra et korstykke som de vil jobbe med, uansett sjanger. 

Kontakt oss

TROMS SANGERFORUM

Parkgata 29, 9008 Tromsø
Kontoret: Anne Grete Seljebakk
Tlf: 900 14065

E-post: troms.sangerforum@musikk.no

Styreleder: Ivar Solberg
tlf  413 35291
E-post: ivaresolberg@gmail.com


VIS KONTAKTSKJEMA