Velkommen til Troms sangerforum

Troms sangerforum er et distriktsledd av Norsk sangerforum og er en av de største kororganisasjonene i fylket. Kontoret er i Tromsø.Les siste nyhetsbrev

Les vårt siste nyhetsbrev som omhandler kurstilbud, støtteordninger og generell info som er nyttig for kursene.

KOReografi med Tom Sterri

Kom og opplev en av Norges mest erfarne regissører arbeide med musikkformidling i kor. Tom Sterri holder et foredrag om dramaturgi og oppbygging av en konsert/forestilling og gjennomfører en workshop med tre kor i Tromsø fredag og lørdag 2.-3. nov 2018. 
Den beste læringen er å se hvordan arbeidet med musikkformidling fungerer i praksis.
Kurset organiseres som et
foredrag om dramaturgi og oppbygging og en workshop.

Kurs i vokalopplæring i kor oktober 2018

Helga 26.-28. oktober 2018 arrangerer vi nytt kurs i vokalopplæring for kor.  Kurset foregår i Tromsø, og målgruppa er dirigenter, hjelpedirigenter og sangere som ønsker å utvikle eg videre som korister.  Metodikk og strategi i arbeidet med å utvikle sangernes vokale ferdigheter og dermed høyne korets nivå, vil bli i fokus.  Instruktør er Ivar Solberg, som er utdannet med Nord-Norsk Musikkonservatorium og Norges musikkhøgøskole og har lang dirigenterfaring bl.a. fra Ultima Thule.

Fin brosjyre med sangerforum-kor i Troms

Korbrosjyra er nå ferdig og sendt til trykking.  Vi sender antall i forhold til antall kormedlemmer samt 10-20 ekstra og det koster ikke korene noe!  Vi håper at brosjyra kan brukes til rekruttering og til å bli kjent med de andre medlemskorene.  Om et eller to år trykker vi versjon 2, og ber korene holde oss oppdatert.  Brosjyra sendes også til kulturkontor i kommunene i Troms.  Bruk brosjyra og gi oss tilbakemelding hvis du har forslag til endringer.

Solistkurs i Tromsø oktober 2018

26.-28. oktober 2018 tilbyr vi nytt solistkurs i Tromsø og Lillian Grethe Jensen er kursleder. Kurset passer for deg som har ambisjoner om å være solist i koret eller opptre som solist i andre sammenhenger. På dette kurset vil du lære mer om sangteknikk og bli bedre rustet til å være solist. Deler av kurset kommer til å bestå av masterclass, hvor deltakerne får synge for hverandre og få individuell tilbakemelding fra instruktøren. Deltakerne har med en sang/solo fra et korstykke som de vil jobbe med, uansett sjanger. 

Kurs i digitale korstemmer trinn I og II i Tromsø 2.-4. nov. 2018

Helga 2.-4. nov. 2018 inviterer Troms sangerforum til nytt kurs i bruk av digitale verktøy for å øve inn korstemmen, digitale stemmer.  Det første kurset ble arrangert i Tromsø nov. 2016, og dette kurset blir todelt med tilbud både til nybegynnere og de som gikk på kurs I (har litt erfaring med å bruke programmet). Du lærer hvordan du ved hjelp av gratis programvare kan skrive noter og dele dem med de andre sangerne i koret ditt, samt lage lydfiler av notene du har skrevet. 

Nyhetsbrev

Skriv inn e-posten din, og du får siste nytt!

Kontakt oss

TROMS SANGERFORUM

Parkgata 29, 9008 Tromsø
Kontoret: Anne Grete Seljebakk
Tlf: 900 14065

E-post: troms.sangerforum@musikk.no

Styreleder: Ivar Solberg
tlf  413 35291
E-post: ivaresolberg@gmail.com


VIS KONTAKTSKJEMA