Velkommen til Rogaland sangerforum

På sidene våre finner du informasjon om hvem vi er, hva vi gjør og annet som forhåpentligvis kan være av interesse.

Rogaland sangerforum - stiftet 1. desember 2010 - er et distriktsforbund av Norsk sangerforum, et regionalt forbund for kor og vokalgrupper i Rogaland som er medlem i Norsk sangerforum. Vi prøver å være et bindeledd mellom korene våre og holder også kurs, felleskonserter og andre aktiviteter for medlemskorene. Dersom du har forslag ti laktiviteter bara ta kontakt.

Korpakke - "RETT HJEM" høsten 2017

Rogaland sangerforum (RSF) tilbyr i oktober/november 2017 to kurs for sine medlemskor:
NOTEKURS og VOKALKURS levert på «døra».
RSF finner en pedagog som kommer på korøvelsen til koret ditt og gjennomfører kurset! Dette betyr at hele koret får et felles kurs i sitt eget øvingslokale på en korøvingskveld.

 

Vokalimprovisasjon - kurs for sangere 18.10.2014

Bli med på noe annerledes, noe som skiller seg ut fra det kor vanligvis gjør – i stedet for noter er det fokus på gehør, å spontant reagere på det som skjer i det musikalske nuet.

CVT - Komplett sangteknikk - kurs for sangere 18.10.2014

CVT står for Complete Vocal Technique eller komplett sangteknikk på norsk. Teknikken kommer fra Danmark og sangerinnen Cathrine Sandolin som lurte på hvorfor hun ikke fikk til å synge populær musikk på den måten som vi alle hører i radio og TV. Etter mye forskning har hun funnet teknikker som lar oss lage akkurat de lydene vi ønsker. Basisen som ligger i bunn er den vi alle har lært i våre egne kor, nemlig støtte. Dette er sånn sett ikke nytt og revolusjonerende, men en videre utvikling av det vi allerede kan. Det nye er derimot et begrepsapparat som setter oss i stand til på enkel måte lære å lage nye lyder.

Kurs for "visedirigenter"

Alle kor har sannsynligvis en eller to som plutselig leder koret når dirigenten er vekke. Eller som tar over en gruppe av koret hvis koret er delt i to eller flere på en øving. Eller leder koret på et oppdrag når musikalsk leder ikke kan. Hvis du kjenner deg igjen, er dette kurset for deg.

Lav medlemskontingent

Kontakt oss

Norsk sangerforum
Telefon: 63 81 53 65
E-post: sangerforum@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART