Østfold sangerforum jubilerer!

Østfold sangerforum markerte sitt 10 års jubileum med en ”Panoramakonsert” i Bibliotekets aula i Fredrikstad. Konserten viste frem et bredt spekter av musikkinnslag i et lokale som egner seg svært godt for korsang.

Ny sjanse til dirgentopplæring! Modul 2 - for deg som dirigerer og har modul 1 eller tilsvarende. Kurset fylles opp og interessen er økende!

Koralliansen og Norsk sangerforum med Østfold sangerforum som teknisk arrangør, ønsker velkommen til dirigentkurs. Vi mener at vi ikke tar munnen for full når vi sier at dette er et fantastisk godt kurstilbud for de aller fleste dirigenter. Østfold sangerforum har fått tildelt midler fra fordelingsutvalget i Koralliansen, og dette setter oss i stand til å bruke kursleder og øvingskor på toppnivå. Her er det bare å hive seg på, dirigenter! Det er nå så mange påmeldte at vi vet at modulen blir gjennomført.

Garda sangfestival 2019

Norsk sangerforum og Escape musikkreiser inviterer for fjerde gang til festival for korsangere fra Norge i september 2019. Du kan delta sammen med koret ditt, men festivalen egner seg like godt for individuelle sangere, så om du har lyst til å reise alene, eller sammen med en mindre gruppe, har du samme muligheten. Festivalen vår foregår i den lille byen Garda som ligger ved Gardasjøen mellom Milano og Venezia i Nord-Italia. Her vil du kunne synge konserter, delta i fellessang, og lære mer om italiensk musikk under veiledning av dyktige, italienske dirigenter. Garda har bare noen få tusen innbyggere, og vi skal bo sammen på ferieanlegget Poiano, hvor du har utsikt over den vakre Gardasjøen.

Festivalkor på Kongsberg jazzfestival

Norsk sangerforum og Kongsberg jazzfestival slo seg sammen for å lage et festivalkor under årets festival. Prosjektet ledet fram til en konsert på festivalens avslutningsdag hvor koret sang sammen med Drammen storband. 

Ny stipendordning for dirigenter

Koralliansen har fra 2018, som del av sin dirigentsatsing, opprettet en stipendordning for kordirigenter. 

Momskompensasjon til jul!

I dissse dager har Norsk sangerforum fordelt nesten 3 millioner kroner til våre medlemskor.

Digitale stemmer 2018

For første gang arrangerer Norsk sangerforum en nasjonal konferanse om digitale stemmer. Det skjer på Olavsgaard hotell i Skedsmo (Akershus) 28. til 30. september. Her skal vi dykke ned i alt som angår digitalisering av noter.

Noter for svaksynte

Norsk sangerforum har laget en veiledning i å lage lettleste noter for svaksynte sangere. Veiledningen finnes som gratis e-bok.

TONO-avtale fremforhandlet

TONO-avtalen for utøverlag i 2018 og 2019 er nå signert. Avtalen gjelder for Norsk musikkråds medlemsorganisasjoner og andre nasjonale musikkorganisasjoner.

Musikkformidling i kor

Koralliansen og Akershus sangerforum inviterer til kurs hvor skuespiller og regissør Tom Sterri skal lære oss mer om musikkformidling. Vi bruker mye tid på å lære oss å synge repertoaret som skal framføres, men venter ofte til den siste øvelsen før konserten før vi tenker på hvordan musikken skal formidles til publikum. Hvordan kan vi presentere musikken, uansett om det er pop eller klassisk, slik at konserten blir en opplevelse for både øye og øre.

Koret mitt!

Her kan du lese et temahefte om å drifte koret ditt. Har du et styreverv i koret, kan dette være nyttig for deg. 

Kopinor-avtalen for Norsk sangerforum

Gjennom Kopinor-avtalen kan dere ta fotokopier, utskrifter og digitale kopier av opphavsrettslig beskyttet materiale. Det er ikke nødvendig å oppspore rettighetshaverne og innhente tillatelse fra hver enkelt. Dere velger selv om dere vil tegne en slik avtale. Kostnadene for koret er et årlig vederlag på 168,56 kr i grunnbeløp, i tillegg til 30,47 kr per aktive medlem (sanger) i koret. Beløpene er for 2018, og vil bli prisjustert i årene som kommer. Kor som tegner en slik avtale vil bli fakturert for det sammen med medlemskontingenten vår. 

Lav medlemskontingent

Kontakt oss

Norsk sangerforum
Telefon: 63 81 53 65
E-post: sangerforum@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART