Foto: Chris Kennedy

Norsk sangerforum gir mye for pengene

05.02.2018 14:11 Skrevet av

Det er billig å være medlem av Norsk sangerforum. Medlemskontingenten er lav. Vi vil at dere skal bruke korets penger på deres egen lokale aktivitet, og at kassereren deres først og fremst skal konsentrere seg om å synge.

Noen steder i landet har distriktsleddene våre også en lokal kontingent dere betaler (og som brukes for å gi dere lokale aktiviteter). Så medlemskontingenten varierer noe fra sted til sted i landet. Men billig blir det uansett.

Vi vil også hjelpe dere til å skaffe mer penger i kassa.

Gjennom medlemsskapet i Norsk sangerforum kan dere få:

Og i likhet med alle andre nasjonale musikkorganisasjoner tilbyr vi en rekke andre fordeler som gjør kassererens hverdag til en berusende lykkeopplevelse:

 

Vi er en enkel organisasjon, og vil det skal være enkelt å hente ut midler til koret deres. Dere trenger ikke bruke mange timer i året på søknader og rapporteringer til oss. 

 

Les mer om hva det vil si å være medlem av Norsk sangerforum. Du kan også ta kontakt med oss via telefon eller epost for å få vite mer. Eller meld inn koret eller vokalgruppa di ved å gå til: http://www.sangerforum.no/innmelding

 


Tilgang til økonomiske tilskuddsordninger

En av fordelene med medlemskap i Norsk sangerforum er tilgang til flere tilskuddsordninger gjennom oss. dette gjeler bl.a. Voksenopplæringsmidler, Momskompensasjon og frifond. Mer om dette finner du under menypunktet TILSKUDD.Lav medlemskontingent - god service

Norsk sangerforum har en meget lav medlemskontingent, noe som kommer korene direkte til gode. Selv om kontingenten er bare kr 95,- pr medlem pr år har vi et fulltids sekretariat som korene kan kontakte for å få svar på spørsmål av forskjellig art, og ellers gir korene den service de ønsker. Enkelte distriktsledd har i tillegg en liten kontingentandel som går til distriktet for å kunne gi lokal service og lokale tilbud til korene.TONO-avtalen

En av fordelene ved å være medlem av musikklivets paraplyorganisasjon NMR er muligheten til felles forhandlinger. TONO sa i 2001 opp alle avtaler med musikkorganisasjonene, og sammen med i alt 22 av musikkrådets medlemsorganisasjonene har musikkrådet utarbeidet en avtale med TONO som så er tilpasset Norsk sangerforums medlemmer. Avtalen gjelder fra 1. januar 2002.

TONO-avtalen - les hele sakenNSF's HEDERSTEGN

Norsk sangerforum har hederstegn som kan tildeles etter 25 og 40 års trofast kormedlemskap, og et hederstegn som kan tildeles etter spesielt god innsats for korvirksomhet på regionalt og nasjonalt nivå.

Retningslinjer og søknad kan lastes ned under denne artikkelen.

NSF's HEDERSTEGN - les hele sakenCantando

Norsk sangerforum har en meget gunstig samarbeidsavtale med et av Norges ledende noteforlag, Cantando musikkforlag AS. Gjennom denne får korene kjøpt noter med store rabatter, og Cantando har også en garantiklausul som garanterer at koret får refundert mellomlegget dersom dere finner samme utgivelse billigere et annet sted.

Cantando - les hele sakenForsikring

Orientering om vår frivillige forsikringsordning med IF... forsikring

Vi har inngått en felles forsikringsavtale med If, prisen er kr 35,- pr medlem og dekker både ulykkesforsikring og effekter. Avtalen er frivillig for korene, men hele koret må meldes inn i ordningen hvis dere velger forsikring. Det gis også rabatt på tilleggsforsikringer. Det er utarbeidet en egen info om forsikringsordningen.

Forsikring - les hele saken


Lav medlemskontingent

Kontakt oss

Norsk sangerforum
Telefon: 63 81 53 65
E-post: sangerforum@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART