Velkommen til Finnmark sangerforum

På sidene våre finner du informasjon om hvem vi er, hva vi gjør og annet som forhåpentligvis kan være av interesse.

Finnmark sangerforum er et distriktsforbund av Norsk sangerforum, et regionalt forbund for kor som er medlem i Norsk sangerforum. Vi prøver å være et bindeledd mellom korene våre og holder også kurs, felleskonserter og andre aktiviteter for medlemskorene. Dersom du har forslag til aktiviteter bare ta kontakt.

Grunnkurs i korledelse

Ønsker du å lære litt om korledelse? Dette dirigentkurset er for nybegynnere eller hjelpedirigenter og gir deg en innføring i slagteknikk, oppvarming i kor og innstudering av sanger.

Ny Korstrategi

I fjor høst inviterte Kulturdepartementet kororganisasjonene til innspillsmøte etter at kulturkomiteen på Stortinget hadde bedt om en ”helhetlig plan for korutvikling”.

Sangerdyst 2015

Sangerdyst 2015 er en åpen konkurranse for kor og vokalgrupper. Den arrangeres i Stavanger konserthus, kuppelhallen lørdag 24. oktober 2015.

 

Kulturfordel

Som medlem av Norsk sangerforum er du også medlem av Norsk musikkråd. Nå er et nasjonalt fordelsprogram for musikklivet i Norge lansert, og alle medlemmer av koret/vokalgruppen din kan få nytte av det.

Kontakt oss

Finnmark sangerforum

Telefon: 78 95 31 20
finnmark.sangerforum@musikk.no
Pb 126, 9811 Vadsø

VIS KONTAKTSKJEMA