Sangerstevne i Drøbak 10. juni 2017

19.10.2016 10:43 Skrevet av

Drøbak Mannskor har igjen gleden av å invitere til sangerstevne i Drøbak i juni måned. Tidligere års suksessoppskrift med konserter på flere konsertscener i Drøbak sentrum vil vi tilby også i år. Korene vil få anledning til flere opptredener på dagen, noe som gir gode muligheter til å eksponere seg litt ekstra.

 

Det blir konserter om dagen, og på kvelden blir det fest med mat og drikke på Reenskaug hotell. Dans til levende musikk og underholdningsinnslag. Sett av hele dagen og kvelden den 10. juni, og bli med oss på å lage liv, røre og forbrødring i Drøbak sentrum.

Detaljert program vil bli sendt de utvalgte korene. Deltageravgift er kr 130 pr. person. Kuvertpris kr 300 som inkluderer mat, valgfri drikke og dans til levende musikk.

Påmeldingsfrist innen 15. februar 2017 med anslag om hvor mange dere er, og hvor mange som blir med på festmiddag. Etter fristen vil vi velge ut deltagende kor etter mangfold og gode begrunnelser for deltagelse i søknaden. Vi har hatt lange ventelister i alle år, og for å hjelpe oss med utvelgelsen er det viktig at vi får en kort beskrivelse av koret, og gjerne en begrunnelse til hvorfor nettopp ditt kor bør være med.

Påmelding sendes: Drøbak Mannskor v/Terje Nordskaug   terjno@online.no  Telefon: 906 77 064

Reenskaug hotell kan tilby rabatterte priser på overnatting. Telefon: 64 98 92 00 E-post: mail@reenskaug.no Referer til ”Korfestival 2017” ved bestilling.

Om Drøbak: www.visitdrobak.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.drobakmannskor.no                                                                        dmk@drobakmannskor.no


Bli med oss til Europa Cantat Tallinn

Hvert tredje år siden 1961 har Europa Cantat-festivalene samlet tusenvis av sangere og dirigenter fra hele Europa. 27. juli til 5. august 2018 kan du få en uforglemmelig opplevelse på festivalen som denne gang arrangeres i Tallinn, Estland. Du kan reise dit sammen med koret ditt, dra sammen med en gruppe sangere, eller du kan reise alene. Du kan delta på hele festivalen, eller du bare noen få dager - det velger du selv. 

Bli med oss til Europa Cantat Tallinn - les hele sakenProgram for Garda sangfestival 2017

Bli med oss til Italia for å synge i vakre omgivelser 22. til 26. september 2017. Slik vil programmet se ut, fra du reiser hjemmefra til du kommer hjem igjen.

Program for Garda sangfestival 2017 - les hele sakenGarda sangfestival 2017

I samarbeid med Escape travel inviterer vi igjen til festival for korsangere fra Norge i september 2017. Du kan delta sammen med koret ditt, men festivalen egner seg like godt for individuelle sangere, så om du har lyst til å reise alene, eller sammen med en mindre gruppe, har du samme muligheten. Festivalen vår foregår i den lille byen Garda som ligger ved Gardasjøen mellom Milano og Venezia i Nord-Italia. 

Garda sangfestival 2017 - les hele sakenNM for kor 2017

Kor- og dirigentorganisasjonene innbyr til NM for kor i oktober 2017.

NM for kor 2017 - les hele sakenVåre festivaler i Garda (Veneto, Italia) høsten 2016

Det er fortsatt noen ledige plasser på begge festivalene.

I samarbeid med Escape travel inviterer vi til festival for korsangere fra Norge i slutten av september og begynnerlsen av oktober 2016. Festivalen foregår i den lille byen Garda som ligger ved Gardasjøen mellom Milano og Venezia i Nord-Italia. NB. På grunn av stor påmelding, utvidet vi til to festivaler. Klikk her for å lese mer. 

Våre festivaler i Garda (Veneto, Italia) høsten 2016 - les hele sakenNordklang 3.-7. aug. 2016, Åbo, Finland

Velkommen til Åbo (Turku), Finland til den 16. Nordklang festivalen.

Nordklang 3.-7. aug. 2016, Åbo, Finland - les hele sakenFestivaloversikt

Her finner du oversikt over en del festivaler og konkurranser for kor.

Festivaloversikt - les hele saken


Lav medlemskontingent

Kontakt oss

Norsk sangerforum
Telefon: 63 81 53 65
E-post: sangerforum@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART