"Sangtimen"

29.09.2014 14:25 Skrevet av Leif Lillejordet

Turneperiode 29. september - 21. oktober

Hvem husker vel ikke sangtimen fra skolen, med sangbøkene til blandt annet Mads Berg. Dette er det vi får et gjenhør med i den andre turneen i høst. Da kan vi synge med på de visene som vi har glemt at vi husker.

Kristin Minde erkjent som sanger, låtskriver og kordirigent. Men hun er også kulturleder i Kirkens bymisjon v/ ”Kulturhuset St. Hanshaugen eldre-senter i Oslo. Hun har gitt ut flere plater, og høsten 2013 gav hun ut sitt andre soloalbum til strålende kritikker. Kristins mangeårige erfaring fra å jobbe med kulturarrangement for eldre, har gjort henne til en ettertraktet sanger på sykehjem og eldresenter på Vest- og Østlandet. Blant annet arrangerte Sykehjems- etaten instutisjonsturné for alle sykehjemmene i Oslo i 2011.

Med seg har hun gitaristen Espen Tappel som jobber med flere prosjekter i ulike sjangre, fra pop og rock, til folkemusikk og viser. Espen har vokst opp med mye sang og musikk, hjemme i i Stavanger. Der samlet brødrene seg rundt pianoet med gitar, bass og djembe, og sang.

Med denne konserten tar de frem gamle perler fra 40-, 50-, og 60-tallet. Her får du høre velkjente slagere som ”Husker du den gang i måneskinn”, viser fra Alf Prøysen, Evert Taube og sangeren Nora Brockstedt for å nevne noen.

Du inviteres også med til å synge Mads Bergs skolesanger som vi har glemt at vi husker.

Her er det lov å synge med og trampe takten!

/share/mime/48/pdf.png Turneliste 1407 "Sangtimen" (4. september)
(1407_turneliste_040914.pdf, 247kB)

/share/mime/48/pdf.png Program 1407 "Sangtimen"
(program_1407_web.pdf, 377kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1407 "Sangtimen"
(plakat_1407_web.pdf, 381kB)

/share/mime/48/pdf.png Plakat 1407 "Sangtimen" - pårørende
(plakat_1407_parorende_web.pdf, 381kB)

Tips en venn om denne konserten

"Adventskonsert"

Turneperiode 24. november - 16. desember

Barndommens adventstid var fylt med stemninger og forventning. Fugleneket skulle opp, både mat, gaver og pynt skulle forberedes. På den siste turne i 2014 blir det gjenhør med «Den gode melodi». De har siden 1992 turnert i hele landet med programmer som for eksempel «Evert Taube i ord og toner», «Alf Prøysen - et stykke norgeshistorie», «Erik Bye - mannen med det store hjertet».

"Adventskonsert" - les hele saken"Mitt hjerte er ditt - sanger om kjærlighet"

Turneperiode 27. oktober - 18. november

Kari Lise Høgseth - mezzosopran og Stian Aase - accordion/trekkspill har satt sammen et knippe kjærlighetssanger som kommer rett fra hjertet. Disse sangene vil de to artistene presentere i denne konserten, og de har tatt utgangspunkt i temaet kjærlighet. Kari Lise og Stian bruker musikk fra flere sjangere, både klassisk, viser, salmer og gamle slagere.

"Mitt hjerte er ditt - sanger om kjærlighet" - les hele saken"Norge i rødt, hvitt og blått- en festkonsert "

Turneperiode 1. september - 23. september

1814 -2014. Grunnloven er 200 år! Den feirer vi hvert eneste år med stor folkefest den 17. mai.  Nå er det imidlertid noe ekstra, og det skal bli jubileum for alle pengene!

"Norge i rødt, hvitt og blått- en festkonsert " - les hele saken"Fra Johan Sebastian Bach til Scott Joplin"

Turneperiode 2. juni - 25. juni

Bach, Mozart, Chopin og Grieg har alle skrevet flotte komposisjoner for klaver. Når vi føyer til Scott Joplin - «kongen av Ragtime» i dette selskapet - blir det variert klavermusikk!


"Fra Johan Sebastian Bach til Scott Joplin" - les hele saken"Allsang for alle med Prøysen-melodier"

Turneperiode 22.april - 15. mai

I år er 100 år siden Alf Prøysen ble født. Det må jo markeres. I denne allsangkonserten er det Roger Kristiansen som har med seg viser av Alf Prøysen og byr opp til allsang.

"Allsang for alle med Prøysen-melodier" - les hele saken"Kramgoa`låtar og svensktoppar"

Turneperiode 13. januar - 4. februar

Vi starter året 2014 med melodier og hits fra vårt naboland Sverige. Jostein Sjøhaug var på turne i 2013 med allsang. Denne gangen er det de gode gamle låtene fra vårt naboland Sverige som han har med seg i gitarkofferten sin. Lyckliga gatan, Sleng en slant ut i brönnen, Der björkarna susa er noen av melodiene du får høre

"Kramgoa`låtar og svensktoppar" - les hele saken


Her har vi målt akustikk

Kontakt oss

Akershus musikkråd
Telefon: 63 81 53 65
E-post: akershus@musikk.no

Trondheimsveien 50E
2007 Kjeller

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART